Както е известно, наш сънародник бе сред пострадалите при инцидента

...
Както е известно, наш сънародник бе сред пострадалите при инцидента
Коментари Харесай

Последна Информация За Ранения Българин В Лимбург

Както е известно, наш съотечественик бе измежду потърпевшите при случая в немския град Лимбург, при който сирийски бежанец открадна камион и блъсна 8 автомобила през днешния ден.

По проблема Полфрийман тя съобщи, че това е консулски и правосъден проблем. " Изчаква се решението. Не бива това да въздейства на двустранните връзки на България и Австралия. Нека да оставим българската правосъдна система да си свърши работата. В този миг, до момента в който съдът не се произнесе, Полфрийман не може да напусне страната ", изясни тя.

Като условия на България, с цел да поддържа присъединението на Северна Македония към Европейски Съюз, Захариева изброи преустановяване на всевъзможни искания за каквито и да било малцинства в България, изтриване от табели на антибългарска, насаждаща ненавист идеология, прекъсване на езика на омразата, вдишване на ясни задължения за отразяване на постигнатото в техните образователни материали.

" По отношение на Северна Македония българската дипломация би трябвало да е уравновесена и мъдра. Ние ще подкрепим започване на договаряния, само че с ясно включване в Преговорната рамка на тези условия. Те са и критерии за присъединение. В 35-а глава би трябвало да се включат всички тези задължения. Искането ни е тази глава да бъде отворена първоначално и да бъде затворена последна ", безапелационна беше Захариева.

За новия консул във Валенсия Пламен Георгиев тя сподели: " Предложен е, има качества, няма условия генералният консул или който и да е консул да приказва езика тъкмо, имаме редица професионални консули, които не приказват езика на страната, в която са. Пламен Георгиев приказва съветски и британски. Поел е ангажимент и с испанския да напредне бързо. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР