Както добре знаем, Tik Tok e извор не само на

...
Както добре знаем, Tik Tok e извор не само на
Коментари Харесай

Новата опасна мода с фитнес добавките

Както добре знаем, Tik Tok e извор освен на развлечение, само че и на колкото вайръл, толкоз и безсмислени провокации и моди. Тази от последните седмици е лепенката на носа, само че тя е безобидна спрямо нов фитнес тренд, натрапен от обществената мрежа.
 Снимка 549734

Той визира фитнес фанатиците - доста от тях одобряват фитнес добавки в изсъхнало положение преди подготовка.

Което значи, че просто загребват с лъжица от нормалната добавка, която одобряват, и я изяждат по този начин вместо да я разтворят в течност, както е рекомендацията производителите. А това носи обилни здравни опасности съгласно медиците, представени от Военновъздушни сили.

Добавките за преди подготовка съдържат огромно количество аминокиселини, витамини, както и кофеин. Идеята им е да покачат издръжливостта на тялото, въпреки от здравна позиция действието им да е противоречиво.

Лъжичка от някои от тях съдържа кофеин колкото пет чаши еспресо, съгласно изследване на Cohen Children`s Medical Center. Подобна доза покачва кръвното налягане, форсира сърдечния темп и може да докара до сърдечен удар. Вдишана пък може да придизвика задавяне или даже пневмония.

От Военновъздушни сили поучават фитнес добавките да се употребяват съгласно предложения на опаковката способ, както и да ги купуваме единствено от тествани магазини и снабдители. Някои онлайн магазини продават добавки със подозрителен генезис и съставки като синтетичния амфетамин DMAA и стимуланта synephrine.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР