Както добре е известно на всички, през последните години Виктория

...
Както добре е известно на всички, през последните години Виктория
Коментари Харесай

Огромните парични дългове на Виктория Бекъм

Както добре е известно на всички, през последните години Виктория Бекъм напълно се е посветила на стилния си бранд. Оказва се обаче, че той надалеч не е толкоз сполучлив, колкото наподобява.
 Никола Пелц, разплаканата й обява в Instagram и във война ли е с Виктория Бекъм
Във война ли е Виктория Бекъм със снаха си

Признанията на Никола Пелц

Не единствено това, ами стана ясно, че госпожа Бекъм в действителност има насъбрани задължения и то в не дребен размер.

Миналата година инспекторите към този момент оповестиха, че компанията на звездата е на ръба на банкрута , тогава задълженията й възлизаха на повече от 55 милиона $. Тази година цифрата се е нараснала, както удостоверява формалният представител на Виктория. Според информация на Independent става дума за 53.9 милиона английски лири.

Модната марка, която продава чифт дънки за 400 английски лири, дружно с новата компания за козметика на Бекъм, са изгубили 6.6 милиона английски лири през 2020 година и са имали до 15.6 милиона английски лири задължения през 2019 година Говорител на марката удостоверява цифрите пред The Mirror.

Докладът гласи, че общите доходи за групата Victoria Beckham Holdings са паднали с 6% до 36.1 милиона английски лири заради резултатите от световната пандемия, което значи, че приходите на компанията не покриват разноските.

" Тази група реагира бързо на резултатите от пандемията и управлява своите парични средства и разноски, което докара до доста понижаване на оперативните й загуби с 57 %, с помощта на успеваемостта на разноските в целия бизнес и повторното калибриране на нейния бизнес модел, с цел да го направи резистентен за по-дългосрочен проект. Victoria Beckham Beauty продължава да уголемява портфолиото си с редица сполучливи лансирания на артикули през тази година с най-хубавите в класа чиста първокласна хубост и грижа за кожата ", се споделя още в изказването.

Новината идва, откакто снахата на Виктория Бекъм, Никола Пелц, реши да разяснява слуховете за омраза сред двете.

По време на изявление за Variety, 27-годишната актриса беше запитана за какво въобще се приказва, че сред Никола и Виктория има напрежение в връзките.

Пелц Бекъм сподели, че евентуално се дължи на обстоятелството, че е носила сватбена рокля на Valentino на сватбата си - вместо такава по дизайн на нейната свекърва.
 Никола Пелц, Виктория Бекъм, Бруклин Бекъм и има ли в действителност омраза сред двете
Истината за враждата сред Никола Пелц и Виктория Бекъм

Ето какво се е случило към сватбата

" Щях да го направя и в действителност желаех, само че след няколко месеца тя осъзна, че нейното ателие не може да се оправи с този сток, тъй че тогава трябваше да избера друга рокля ", обясни брачната половинка на Бруклин Бекъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР