Както добре е известно на всички, миналата седмица Доналд Тръмп

...
Както добре е известно на всички, миналата седмица Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Брад Пит, Доналд Тръмп, Saturday Night Live и как актьорът се подригра с американския президент

Както добре е известно на всички, предходната седмица Доналд Тръмп изненада целия свят с догатката си дали не може да се инжектира дезинфектант и светлина на инфектирани с ковид за лекуване.

Освен това, на формален брифинг в Белия дом бяха изтъкнати възможните изгоди от поглъщането на белина и антибактериални препарати, което несъмнено докара и до някои неприятни последици за доста хора, решили сляпо да следват образеца му, без даже да се замислят.

Невероятно глупавото изявление на американския президент не остана неусетно и некритикувано. Към подигравките, ориентирани към Доналд Тръмп, се включи и Брад Пит.

Актьорът се превъплъти в облика на Антъни Фаучи - водещия специалист на Съединени американски щати по инфекциозни болести, в онлайн версията на шоуто Saturday Night Live, в която посетители и звезди на програмата показват осъществявания и скечове от домовете си.

В ролята на Антъни Фаучи Брад Пит не подмина изявленията на Тръмп, че коронавирусът може да се лекува с инжектиране на дезинфектант и светлина. Водещият специалист на Съединени американски щати по инфекциозни болести обаче беше очевидно толкоз покъртен от нелепите думи на президента, че единствената му реакция беше да се хване за главата. Както и доста от нас, когато го чухме.

С закачлив звук Брад Пит се опита да обясни и някои други подправени уверения и неправилни изказвания на Доналд Тръмп, свързани с COVID-19 - като думите на президента, че можем да чакаме ваксина " релативно скоро "

" Относително скоро е забавна фраза. Относително по отношение на цялата история на Земята? Без подозрение имунизацията ще се появи доста бързо. Ако кажете обаче на собствен другар, че ще приключите релативно скоро и по-късно се появите година и половина по-късно, той евентуално ще бъде релативно сърдит ", отбелязва Брад Пит в облика на Антъни Фаучи.

Брад Пит приключи видеото, като смъкна перуката си и със сериозен звук не пропусна да благодари освен на Антъни Фаучи за усилената му работа, само че и на всички медицински служащи, които се борят против новия ковид. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР