Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да

...
Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да
Коментари Харесай

Бременна ли е отново Джорджина Родригес

Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да държи почитателите си в течение на това по какъв начин се развива животът ѝ с Кристиано Роналдо и инфлуенсърката постоянно разгласява фотоси по какъв начин тя и фамилията ѝ се забавляват, по какъв начин прекарват рождените си дни и къде почиват. 
 Джорджина Родригес във Венеция - половинката на Кристиано Роналдо знае по какъв начин да притегля вниманието
Защо всички приказват за Джорджина Родригес

Стилна и секси, както постоянно

Наскоро Родригес се похвали с няколко фрагменти от последната им фамилна отмора в Дубай и по всичко проличава, че тя, Роналдо и децата им откровено се любуват на споделеното време дружно. 

Една от фотосите на Джорджина обаче, озадачи почитателите ѝ, които започнаха да се чудят и питат дали аржентинката не е бременна още веднъж. В последния си пост в Instagram, който пристигна малко след коледните празници, тя разгласява фотография на пътуването си с частен аероплан, съпроводена от надпис: " Моето семейство, моят живот ", до няколко кадри с децата и други другари на фамилията.

На един от фрагментите обаче Джорджина е направила забавна параленост - разделила го е на две като в едната половина са тя и децата ѝ в басейн, които целуват бременното ѝ коремче през 2022 година, до момента в който беше в очакване на близнаците си, като другата половина явно е нова, само че на нея децата още веднъж целуват коремчето ѝ, до момента в който тя държи на ръце малката Бела Есмералда, която се роди на 18 април 2022 г. За страдание тогава тя и Роналдо загубиха близнакът на Бела - Анхел.
 Джорджина Родригес и секси тоалета на мача на Кристиано Роналдо с Ал Насър
Прекали ли този път Джорджина Родригес

Как се облече моделът на мач в Саудитска Арабия

Въпреки че самият надпис не издава доста, някои от нейните почитатели се почувстваха насърчени да я попитат непосредствено дали е бременна, но съвсем очаквано Родригес не отговори на нито един от тях.

Макар въпросът за бременността да остава неуточнен, ясно е обаче, че снимките слагат край на изказванията, които се появиха преди месеци за хипотетична разлъка сред нея и Роналдо, поради зачестили разногласия сред двойката, в допълнение към явно напрегнатите връзки на Джорджина със фамилията на Роналдо и умората на футболиста заради първокласния й метод на живот.

Изглежда, че всичко е повече от добре сред двамата, изключително в случай че се съди по мненията на сестрата на Кристиано към фотосите на, от които излиза наяве, че двамата се обожават.

Ако Джорджина Родригес в действителност е бременна, това ще е шестото дете за двойката и третото, което ще има от Роналдо. През юни 2017 година, седем години след раждането на първия му наследник, Кристиано младши, от сурогатна майка, близнаците на Роналдо, Матео и Ева, се родиха в Сан Диего, Калифорния благодарение на сурогатна майка.

Както при първородния си наследник, Роналдо на драго сърце демонстрира своите близнаци и те постоянно се появяват както в неговия Instagram, по този начин и в социалните мрежи на приятелката му Джорджина. 
 Коледата на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес и за какво всички им се подиграват
Защо всички се подиграват на Кристиано Роналдо

Елхи и дарове

Тя роди първото си дете от Роналдо, момиче на име Алана Мартина, през юли 2017 година, а през април 2022 година на бял свят се появи и Бела Есмералда, по същото време, когато оповестиха трагичната гибел на мъртвороденото им момче.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР