Както датата, така и деня на раждане е много важен

...
Както датата, така и деня на раждане е много важен
Коментари Харесай

Кажете ни в кои ден от седмицата сте родени, за да ви кажем какъв човек сте

Както датата, по този начин и деня на раждане е доста значим за установяване на личностните характерности в астрологията. Днес сме събрали информация, която класифицира всеки човек по темперамент, съгласно деня от седмицата, в които се е родил - нещо като персонален хороскоп, в които ще се разпознаете сигурно.
Понеделник
Родените в първия ден от седмицата са покровителствани от Луната. Още в Древността хората казвали, че в понеделник се раждат тези, които могат да реализират всичко, което пожелаят, стига да схванат какво е то. Тези хора са чувствителни, прочувствени, откровени и открити. Лесно се приспособяват към околния свят и умеят да се приспособяват към всеки човек. Талантите им се разпростират добре - както в научните дисциплини, по този начин и в изкуството. Повечето рисуват доста добре. Трудолюбиви са, само че не обичат да преодоляват компликации. Много постоянно им се сменя настроението.

Понякога трансферират личните си проблеми на други хора. Предпочитат да са край мощни хора, с цел да се усещат предпазени. Ценят и обичат фамилията си - правилни са на колегата си духовно, полово и финансово. Общителни са, само че разкриват възприятията си единствено пред доста близки хора. Големи фантазьори и мечтатели са - умеят да основават заблуда за себе си. Затова нормално остават загадка за близките - никой не знае цялата истина за тях.

Вторник
Покровителят на родените във вторник е Марс - той ги подарява с геройство, настъпателност, физическа мощ, предпочитание да заемат първото място. Родените в този ден от седмицата се стремят да реализират всичко в живота сами, обичат да са независими, не търпят възражения. И жънат триумфите си с помощта на своята непреклонност, постоянно довършват започнатото. Но в случай че се появи някакво подозрение, то може да ги докара до незаинтересованост. Те са доста импулсивни и това нерядко им прави неприятна услуга. На работното място имат компликации, тъй като първо работят, а след това мислят.

Сряда
Техен настойник е Меркурий - планетата, която носи името на бога на търговията. Хората, родени в този ден, постоянно са там, където нещо се случва - за тях скуката е зложелател №1. Те са родени търговци и имат усет за подписване на всевъзможен тип покупко-продажби. Могат да изградят прелестна кариера като банкери и финансисти. Но от време на време ги погубва лекомислието. Жената, родена в сряда, държи да бъде център на внимание. Обича да се заиграва и да разрушава мъжките сърца - изобретателно флиртува просто, с цел да се убеди в своя сексапил или с цел да форсира някаква значима работа.

Притежава парещ характер и обича измененията, само че все пак търси постоянен сътрудник за цялостен живот. А мъжът, роден в сряда, е любим на дамите - мъчно е да го задържиш на едно място. Ако реши да се ожени, избраницата му скоро схваща, че в по-сложни житейски обстановки нейният сътрудник е дете. Той обича последната дума да е негова, само че се поддава елементарно и на уговаряне.

Четвъртък
Юпитер, планетата на щастието и изобилието, бди над родените в четвъртия ден от седмицата. Върховният господ Юпитер е великодушен и подарява хората с всевъзможни гении. За родените в четвъртък споделят, че имат ангел пазител. Те се стремят към триумфа и настойчиво преодоляват всевъзможни загради. Доброжелателни са и имат вяра в себе си. Жените кипят от сила, умеят да направляват хората, които търсят съвет и опора. Едновременно с това поддържат отдалеченост в общуването.

При взимане на решения се управляват и от сърцето, и от разсъдъка, само че не всеки път постъпват вярно. Мъжете, родени в четвъртък, не бързат да се задомяват. Те горят от предпочитание да попаднат на най-екзотичните места по света. Повечето се стремят да си намерят работа зад граница. Обичат да употребяват всяка опция, с цел да получат нови познания, като напълно заслужено считат, че ориста им е в техните ръце.

Петък
Родените в петък са във властта на Венера. Тя ги подарява с любов— те обичат и са обичани цялостен живот. Облагодетелствани са с красива осанка, само че и са чаровни, обаятелни хора. Те са доста приказливи и им доставя наслаждение да приказват. При диалог с тях на човек му се коства, че го съблазняват, даже да не е по този начин. Обичат фамилията и околните си - оказват помощ им, карат ги да усещат насладата от живота. Няма смисъл да ревнувате подобен човек - единствено домашният уют и цялостната независимост могат да го задържат. Ценят стабилността и постоянството. Върви им във финансовата сфера.

Събота
Сатурн въздейства на родените в събота и това дефинира неспокойния им живот. Те са извънредно работливи, виновни, търпеливи и рационални. Убедени са, че бъдещето им зависи единствено от самите тях. Крачка след крачка, те се движат към задачата си. Жените притеглят мъжките погледи със своята женственост, която се пробват да крият зад привидна непристъпност.

Всъщност в душите им бушува вулкан от усеща. Влюбват се с цялото си сърце и не сменят мъжете като носни кърпички. Предани и правилни са. А на мъжете, родени в събота, се е паднало да се борят за щастието си. Представителни и съществени, тези мъже са надалеч от облика на прелъстителя – намират си постоянна партия в живота, за която домът и децата да са най-важни. Обожават фамилията си и вършат всичко, с цел да основат комфорт на околните си. Винаги са погълнати от работата си и тя им се отблагодарява. Не държат на външния тип.

Неделя
Смята се за един от най-късметлийските рождени дни. Техен настойник е Слънцето и това ги подарява с неизчерпаема сила. Тези хора могат да се осъществят на всички места и да им върви постоянно и във всичко. Но от време на време става тъкмо противоположното – трансформират се в неудачници в живота.

Съдбата ги подарява с харизма, мощ на духа, външна хубост, разум, добрина. Но точно това чувство за благодетелност е тяхната слабост, тъй като, като привикват от дребни да получават всичко, с времето престават да поставят каквито и да било старания, като чакат всичко да им пристигна наготово. Така съвършените им заложби атрофират и се трансформират в егоцентризъм и мързел. Преломният миг в техния живот е след 33, когато ориста стартира да си събира от тях дълга за всичко, което са получили като блага.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР