Както БЛИЦ съобщи изплашен любовник е скочил по неволя от

...
Както БЛИЦ съобщи изплашен любовник е скочил по неволя от
Коментари Харесай

Нови горещи подробности за изплашения Ромео, който полетя от блок след секс с омъжената си любовница, рогоносецът бил...

Както БЛИЦ заяви уплашен ухажор е скочил непредпазливо от висока тераса на жилищен блок във Велико Търново, до момента в който се опитвал да се скрие от разярения брачен партньор на изгората си. 26-годишният прелюбодеец обаче паднал от над 20-метровата височина и умрял на място. Трагедията се разиграла към 6 часа в четвъртък на ул. “Поп Харитон “ в остарялата столица.

В сряда вечерта младият мъж отишъл на посетители на приятелката си, която е омъжена. Тя го поканила, защото брачният партньор и бил нощна промяна. Вечерта двамата изпили солидно количество алкохол и се забавлявали.

На разсъмване обаче заспали и мъжът на стопанката ги изненадал, като внезапно се прибрал по-рано от работа. Като чул, че входната врата се отваря, гостът скочил от леглото и уплашен побягнал към терасата. Той решил да се избави от гнева на мамения брачен партньор, като се опитал да се трансферира на прилежащия балкон. Замаян от напрежението и погълнатия алкохол обаче се изплъзнал и полетял от 6-ия етаж на кооперацията. След момент младият ухажор паднал върху тротоара пред кварталния магазин и умрял.

Съседите от блока на ул. " Юрий Гагарин " споделиха, че не познават доста добре живеещите на 8-мия етаж.

" Знам, че мъжът беше сякаш е някакъв художник, но дамата не знам с какво се занимава. Никога не са се набивали на очи. Живееха си безшумно и обикновено, даже малко затворено ", показа възрастен мъж излязъл да разноски кучето си пред " Телеграф ".

От окръжната прокуратура във Велико Търново оповестиха, че по случая има формирано досъдебно произвеждане. На този стадий няма арестувани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР