Както беше обещал при встъпването си в длъжност, изпълнителният директор

...
Както беше обещал при встъпването си в длъжност, изпълнителният директор
Коментари Харесай

Иво Ивков: На Левски му предстои най-тежката Коледа в историята на клуба!

Както беше заречен при встъпването си в служба, изпълнителният шеф на Иво Ивков държа през днешния ден конференция на стадион " Геори Аспарухов ", по време на която описа какво е приключил за интервала, в който застана на поста (22.10.).
В началото синът на именития Кирил Ивков напомни точно това свое заричане и добави, че такива срещи с публицисти ще се организират на всеки месец, месец и половина или два - според от обстановката и нуждата!
За Петър Хубчев
" Имаме подписано съглашение с господин Хубчев и екипа му. Вече е платена първата вноска. Сумата е притеснителна, само че няма да проучвам какво се е случило в предишното. Тя е разсрочена на месечни вноски за идващите 6 месеца. Не съм благополучен от това съглашение, само че бе неизбежно, предвид на обстановката, в която поехме клуба. Не бяха реализирани никакви сделки да отстъпки и цялата сума ще се изплаща на месечни вноски. Сумата, която остана след първичните заплащания е към 800 000 лв. - главници, лихви, всичко. За страдание това е ситуацията... ".
За Симеон Славчев
" Той имаше контракт за още година и половина, само че след извършени договаряния и проявено схващане от другата страна, сключихме едно много задоволително съглашение с господин Славчев и сътрудника му. Случаят е завършен, задължихме се да изплатим единствено заплатите му до края на годината и 12 000 евро обезщетение за предварителното преустановяване на контракта му. Бях особено помолен от господин Боримиров да изкажа благодарността си към Славчев за постигнатите взаимни отстъпки! ".
За Насиру Мохамед
" Има решение на ФИФА, влезнало в действие, за дължима сума в размер на 395 000 евро. Започнаме договаряния и с разрешени процедурни похвати тази сума да не е изискуема до края на годината, с цел да не въздейства за взимането на лиценз от клуба. Вярвам, че и там можем да реализираме едно релативно положително съглашение ".
За връзките с Национална агенция за приходите
" Правим периодически заплащания към Национална агенция за приходите, само че те не са задоволителни и не дават отговор на погасителния проект. Очакваме рестарт на дарителската акция, където средствата целево да отиват за погасявания на отговорностите към Национална агенция за приходите. Положението е безусловно сериозно и ще продължава в идващите месеци от финансова позиция, само че нещата са под надзор. Разговаряме с всички, коства ни доста старания. Безценна е помощта на " Palms bet " - поставям ги на едно равнище с това, което вършат последователите ни сега. Те са главните две пера! В диалози сме с извънредно огромен брой постоянни нови сътрудници, само че това ще изисква време и може би ни следва ни най-тежката Коледа в историята на клуба. Дефицитът, който клубът има сега, е към 2 200 000 лв., с цел да преодолеем този първичен потрес ".

Добрите вести
" Има и положителни неща. Подновихме договорите на доста млади играчи. Билал Бари също подписа при същите условия. Не би трябвало да забравяме, че подновихме и с Анди Краев, който се развива със седмици. Не са загадка и прехвърлянията на Сонко и Цунами. Това е концепцията за прехвърлянията в клуба. Идеята е да се направи сплав от нашите юноши и класни като цена и качество - играчи от чужбина ".
" Ние всекидневно водим диалози и с други евентуални сътрудници. Когато има нещо публично, ще създадем специфична конференция. Отпадат шест каузи за Левски, които са на стойност над 210 000 хиляди. Благодарим на сътрудника Майез Мустафа, на който се дължат суми за играчи като Мапуку, Мехди Бурабия. Дължат се две месечни заплати, които ще създадем всичко допустимо да се покрият, само че без да подценяваме отговорностите си към външни кредитори. Това касае 10-има наши някогашни футболисти ".
" В Левски има пламък в очите. Колкото и да е мъчно, нещата са под надзор. Не действаме единствено на пожар. Мислим за тактиката по какъв начин да се развиваме. Спечелихме три каузи, само че четвъртото бе изгубено. Там сме на равнище дисциплинарно произвеждане. Правим всичко допустимо, с цел да не е проблем за лиценза на клуба ".

" Ще пътуваме из цялата страна и акцията ще стартира от родния град на Станимир Стоилов - Хасково. Голямо внимание и един от цели ни са дълготрайните планове. Стартирахме един почтен, открит и нелек разговор с нашите почитатели, а точно всички проведени групи, бяха поканени техни представители. Мобилният магазин ще бъде установяван на централно място в съответния град и ще има среща във почитател магазините на клубовете, а по-късно в огромни зали ще се водят беседи, където главно място ще заема разискването на плана " Левски на левскарите ". Започваме от Хасково, а по-късно на 5 декември гостуваме на Кюстендил. След събитието в Хасково ще отидем в Кърджали един час преди дуела с Арда. След това организираме сходно събитие в Сливен, след което мобилният ни магазин ще бъде до бранша за посетители в Стара Загора. Вече имаме организация за 18-и във Варна. Там има извънредно мощна организация, която хората направиха сами ".
За зимния лагер на тима
" Лагерът е едно от не дребните разходни пера. Ще бъде обезпечен. Без лагер няма по какъв начин да чакаме качествено усъвършенстване на класата, покачване на класата от чисто спортно-технически аспект. Най-важното е хората да си видят тима несклоняем с класа. Ние не успяхме да удовлетворим изцяло настояванията на Стоилов, само че той ни схваща. Анталия би трябвало да я осигурим и ще осигурим този лагер, тъй като другояче няма да може да разчитаме на квалифициран тим през идващия сезон. Футболистите са нашият максимален капитал. Лагерът ще бъде обезпечен, макар компликациите ".
След диалозите ми със Станимир Стоилов, в случай че успеем да притеглим още един футболист, който е в полезрението му, селекцията ще може да се смята за завършила и си даваме опция за още един състезател по изключение. Програмата най-малко ще бъде изпълнена ".
Как ще се оправи Левски финансово?
" Казах, че имам виждане по какъв начин ще изкараме половината на дължимата сума. Аз включвам заплащане на всички настоящи вземания. Ще водим договаряния и се надявам на схващане. Трябва да разсрочим тези отговорности. На клуба просто му би трябвало глътка въздух. Сигурен съм, че нещата ще се възстановяват. Ще се борим. Периодът е сериозен. Имаме и проект " Б ", само че не ми се приказва за него ".
" Имаме над 20 хиляди закупени членски карти, което е въведения към новия план. Има доста въпроси, които би трябвало да се изяснят. Дали те ще бъдат непрекъснати през идващите години. Какъв ще бъде размерът на участието. Проектът не е от през днешния ден за на следващия ден. Това е чарът. В последна сметка той самичък по себе си като план е извънредно значим и клубът дава поддръжката. Започваме нещо, което не е правено ".

" Знаем какъв брой е тежка обстановката, имаме взор какво би трябвало да стане, имаме взор, в случай че би трябвало да осъществяваме проект " Б ". Положението е извънредно сериозно. Имаме два разновидността – да създадем всичко допустимо и клубът да се стабилизира или да не се случи това. До момента имаме неуспех единствено в едно съглашение. Казах кое е – с предходните ни треньори. И все пак е разсрочен, тъй като другояче означаваше неочаквана гибел за клуба. Знаем какво се дължи, знаем какви са ни приходоизточниците. При проявено схващане мисля, че ще се оправим "
За Станимир Стоилов

" Станимир Стоилов разчита на Георги Миланов като съществена фигура. Нека забележим какво е неговото положение. При всички положения ще се погрижим за него. Голям удар е травмата му. Има време. Договорът му изтича лятото. Мисля, че ще остане футболист на Левски, само че крайното решение е на Стоилов "
" Станимир Стоилов си има контракт и не работи без пари. Не е взел пари и не е единствен. Дължим две заплати, бяха четири. Програмата ни най-малко е да поддържаме това равнище до края на годината, а до края на сезона да почистим тези отговорности. Имаме незабавни заплащания на открито към кредитори, тъй като от тях зависи лиценза ни. Станимир Стоилов ни е най-малкият проблем, а хората тук демонстрират схващане ".
" Стоилов слага условия за екипа си и футболистите си. Ние вършим всичко допустимо, а той го вижда всеки ден. Ще поддържаме едно положително равнище. Не е задоволително. Разбира се, че хората би трябвало да получават заплатите си. Не мога да ви кажа, че ще почистим всичко до Нова година. Най-вероятно няма, само че се движим добре ".
ЗА ФИНАЛ
" Не съм в никаква връзка с Петър Хубчев и екипа му. Там договарянията са водени с нашите сътрудници от " Palms
bet ". Изключително съм отчаян от това. Не сме имали подобен случай през всички години, в които съм работил в Левски. Допуснаха се доста неточности и от клуба. Ситуацията е такава. В последна сметка може да се лишим от съществени наши футболисти, в случай че се наложи против добра или не толкоз добра цена ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР