Както бе обявено още при представянето на договора между Българския

...
Както бе обявено още при представянето на договора между Българския
Коментари Харесай

Националите се похвалиха с нов екип по повод ,,100 години БФС

Както бе оповестено още при представянето на контракта сред Българския футболен съюз и един от водещите производители на спортна екипировка в света - Macron, националните ни тимове по футбол ще обличат неповторими фланелки, отдадени на 100-годишнината на централата и на представителния отбор.

След като използваха краткотрайни екипи на Macron в мартенските си мачове, в актуалните срещи футболистите ни за пръв път ще показват особено направени за мотива фланелки, гащета и чорапи, които ще бъдат пуснати в продажба и в комерсиалната мрежа на БФС.
 Илия Груев ще бъде идващият народен селекционер на България
Илия Груев ще бъде идващият народен селекционер на България

Остава единствено Кръстаич да бъде уволнен

За пръв път в модерната си история националните тимове на България ще имат три разнообразни екипа, като в дуелите си против Литва и Сърбия от квалификациите за Евро 2024 ще заложат на обичайна бяла фланелка, а останалите две разновидности ще бъдат показани в идващите седмици като част от честването на годишнината от проведения футбол у нас.

Отличителен графичен детайл и в трите екипа е релефната материя и на трите фланелки, въодушевена от Голямата базилика в Плиска, един от най-важните монументи на ранно-средновековната българска просвета. Елементът участва и в чорапите на тима, които са както следва - червени, бели и златни.

Материята на екипите - Eco Softlock - също е от най-високо качество, с Eco Micromesh тил, който обезпечава в допълнение проветряване по време на мач. Гащетата пък са в модерната " баскетболна " кройка и свършек в златно. На гърба на всички фланелки е юбилейното лого на Българския футболен съюз, показано по време на церемонията " Футболист на годината " при започване на 2023-а.
 Пуснаха в продажба билетите за България - Сърбия
Пуснаха в продажба билетите за България - Сърбия

Цената на пропуските е сред 10 и 15 лв.

Всички екипи са от еко-материя, създадена на 100% от рециклирана пластмаса (13 половинлитрови пластмасови бутилки се употребяват за изработката на една фланелка), което пък е в звук с посланието за резистентност и отговорност към околната среда.

Представянето на новите екипи е кулминационната точка от първата взаимна сбирка на БФС и Macron, която включва изцяло екипиране на всички национални тимове на България до 2028-а година.

Базираната в Болоня компания Macron набира сериозна скорост на международния пазар, като сега се намира в топ 3 на производителите на спортна екипировка от позиция на размер и брой клиенти. Брандът е формален сътрудник на УЕФА за произвеждане на съдийска екипировка, а от началото на сезон 2022/2023 година облича и реферите от родния професионален футбол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР