Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение,

...
Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение,
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни

Какъвто и да е резултатът, той за нас е достижение, тъй като го имаме след най-малко двумесечни опити да се впрегне целият запас на страната ние да се представим по-зле на изборите. Това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ в формалния си коментар след първите прогнози резултати от изборите.

Опитите за изчегъртване явно са несполучливи, а няма нищо по-тъжно и неефикасно от употребена стъргалка, добави Дончев.

Българската народна власт е жива и това е добра вест, добави той.

Какъвто и да е резултатът, се обрисува коалиция на протестните партии с Движение за права и свободи или с Българска социалистическа партия, счита Тома Биков от ГЕРБ.

Очертава се държавно управление, което няма да носи политическа отговорност. С министър-председател, който няма да носи политическа отговорност или държавно управление вид " Беров - Орешарски ", съобщи Тома Беков.

Не виждаме никакъв капацитет България да има сполучливо ръководство в идващите месеци, а може би и в идващите години, акцентира той.

Ние няма да предадем нито един почтен и заслужен български жител. Ще продължим да вършим това, в което имаме вяра. Това да бъдеш съпротива също е почтен и заслужен метод да си отстояваш правилата, сподели в умозаключение Томислав Дончев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР