Какъвто и да е резултатът - съвсем първи, по-малко първи

...
Какъвто и да е резултатът - съвсем първи, по-малко първи
Коментари Харесай

ГЕРБ: Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни

Какъвто и да е резултатът - напълно първи, по-малко първи - за нас той е достижение. Този резултат го имаме след най-малко двумесечни опити да се впрегне целият запас на страната - държавно управление, Министерство на вътрешните работи и служби, ние да се представим по-зле на изборите. Опитите за изчегъртване явно са несполучливи. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред публицисти в централата на ГЕРБ, откакто станаха ясни първите планирани резултати от вота.

Той съобщи още, че днешният резултат на ГЕРБ значи още нещо: " Каквито и старания да бъдат правени, да се изкривява изборният резултат, българските жители да бъдат заблуждавани, българската народна власт е жива и това е добра вест ".

По думите на Тома Биков, обрисува се коалиция на протестните партии с Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия.

" Очертава се държавно управление, което няма да носи политическа отговорност с министър председател, който и да е той, който няма да носи политическа отговорност. Очертава се държавно управление вид " Беров " и " Орешарски ", посочи той.

Според него следва или задълбочаване на политическата рецесия, или подмолно ръководство.

" Не виждаме никакъв капацитет България да има сполучливо ръководство в идващите месеци и може би в идващите години ", безапелационен беше Биков.

" Ще пристигна времето на отговорността за свършеното през тези два месеца, ролята на служебното държавно управление и президента. Искам да кажа, че ние няма да предадем нито един почтен и достаен български жител, няма значение дали е дал своя вот за нас или друга партия ", добави го Томислав Дончев.

По думите му, това да бъдеш съпротива също е почтен и заслужен метод да си отстояваш правилата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР