Какъв знак е посещението на премиера Кирил Петков в стаята

...
Какъв знак е посещението на премиера Кирил Петков в стаята
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Политическата кариера на Кирил Петков приключи

Какъв знак е визитата на премиера Кирил Петков в стаята на Българска социалистическа партия в Народното събрание?

"Опитва се да си обезпечи кворум с съответни предложения към към този момент някогашните си съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия. До през вчерашния ден му трябваха 6 индивида, към този момент му трябват над 30, поради постъпките и грешките, които той самичък позволи. Снощи беше последната вечер на Кирил Петков като министър-председател в Народното събрание и в случай че изобщо му е останал някакъв разсъдък - това би трябвало да му бъде и последната вечер в политиката. Ако наглостта на Кирил Петков продължи и се яви да получи мандат на следващия ден, той самичък ще убие опцията за каквито и да е диалози. Разчитаме на разсъдъка на народните представители да го убедят мандата да го получи различен човек ", съобщи депутатът от "Има подобен народ " Станислав Балабанов пред.

По думите му от "Има подобен народ " ще спазят процедурата.

"Комуникацията сред нашата парламентарна група и сътрудниците от другите групи е отворена. Ние от "Има подобен народ " ще бъдем диалогични в името на това да има някакво практично решение, тъй като не е държавнически да се хвърля страната в следващия безпорядък ", добави Балабанов.

"Когато споделяше с нас на ЖП гарата в Полша, нямаше съответни причини. Той беше решил да изгони не 70, а всички съветски дипломати. Политическата кариера на Кирил Петков завърши ", приключи депутатът от "Има подобен народ ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР