Какъв цвят трябва да бъде елхата за тази Нова година?За

...
Какъв цвят трябва да бъде елхата за тази Нова година?За
Коментари Харесай

Как да украсим елхата през Годината на Зеления дракон

Какъв цвят би трябвало да бъде елхата за тази Нова година?

За да донесе идната година благосъстояние и разцвет, е значимо да украсите новогодишната елха в цветовете на животното - знак на годината. 2024 е годината на Дървения зелен змей.



Как да украсим коледно дърво в годината на Зеления дървен змей

В китайската просвета драконът символизира имперска власт и благосъстояние, творение, което обожава първокласното, извънредното и цветното. Ако предходната година Заекът избра нежни и светли нюанси, то Драконът избира по-наситени цветове.

Цветът 2024 е изумрудено зелен, като елхата може да бъде украсена със зелени топки, гирлянди и играчки. Можете да употребявате разнообразни дървени украшения. Подходящо е добавите и знаци на благосъстояние и разцвет – червени пликове с пари и златни монети.



С какви цветя да украсим елхата?

В годината на Зеления Дракон би трябвало да употребявате зеленото и неговите разновидности: малахит, нефрит, каки, ​​маслина и други Основните цветове на Дракона обичайно се смятат за златно и алено и в наситени тонове. Комбинацията от червени и златни цветове е същинска наклонност този сезон. Нюансите на зеленото наподобяват най-добре върху бяло или сребристо дърво, което придава още повече сексапил на декора.



Златните цветове освен ще зарадват Дракона, само че и могат да привлекат финансово благосъстояние. Оранжевото също ще бъде превъзходен избор през 2024 година Този ослепителен цвят се свързва със слънцето, насладата от живота и обичайните новогодишни мандарини, които сигурно ще се харесат на Дракона. Виолетово и лилаво постоянно са били считани за кралски цветове, лилавите тонове ще прибавят тайнственост към дървото.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР