Какъв си, бе, ти ли ще ми кажеш, бе, крешял

...
Какъв си, бе, ти ли ще ми кажеш, бе, крешял
Коментари Харесай

Майката на засеченото момиче: Стига с това малцинство! Ако ме бият, ще мога ли да звъня?

Какъв си, бе, ти ли ще ми кажеш, бе, крешял таксиджията и нападнал младежа

Даниела Ангелова, майката на момичето, чийто другар е упрекнат за гибелта на таксиджията Христо Трайков, опроверга изрично версията за почтения водач, пребит до гибел от нападателен наркоман. Тя е разговаряла в детайли с щерка си и съгласно нея 23-годишният юноша не е нападал никого.

" Мен, в случай че ме бият, ще мога ли да взема телефон и да звъня на брат ми или сестра ми? Стига с това малцинство ", сподели дамата пред bTV.

Тя удостовери, че автомобилът е каран от щерка й, а приятелят й седял до нея. Движили се в еднопосочна улица съгласно правилника. В случая нарушителят бил Трайков. Момчето му споделило, че е в нарушаване и би трябвало да се върне обратно, само че „ бакшишът “ се заинатил. Образувала се колона поради него.

Вместо да се върне, Трайков излязъл нападателно и тръгнал към автомобила.
„ Момчето е било още в колата, той отишъл при него и стартира да крещи: " Какъв си, бе, ти ли ще ми кажеш, бе, кой си ти бе? "

Дъщерята незабавно позвънила на 112. От своя страна нападателният извършител се обадил по телефона на някого, евентуално брат си. Не е ясно по какъв начин, само че минути по-късно на мястото се изсипала цяла тайфа.

Окуражен от пристигналите роми, Трайков нападнал момчето, което излязло от колата.

„ При самозащита го е бутнал, не го е пребил, с цел да се стигне до гибел. Нека експертизата да покаже ", добавя Найденова.

Тя е безапелационна, че 23-годишният юноша не използва алкохол, още по-малко опиати. Той упражнявал интензивно, даже не пуши цигари.

„ Ако беше наркоман, аз самата щях да спра щерка ми да излиза с него “, споделя майката.

Както е известно, случаят стана по виновност на таксиджията в неделя вечерта в столичния квартал „ Разсадника “. Отначало в медиите се твърдеше, че мирен водач е атакуван от нападателен наркоман, който без причина го пребил до гибел.

Впоследствие обаче се обясни, че сканадалът е провокиран от водача, който е умрял от инфаркт, а не е бил пребит до гибел. Много повече удари е понесъл младежът, налаган по едно и също време от няколко роми.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР