Какъв развод с Краси? Глупости! Семейстото ни е пълно.“ Така

...
Какъв развод с Краси? Глупости! Семейстото ни е пълно.“ Така
Коментари Харесай

Жената на комика от „Шоуто на Слави“: Развод с Краси Радков? Глупости

„ Какъв бракоразвод с Краси? Глупости! Семейстото ни е цялостно. “ Така красивата журналистка и водеща Станислава Генчева опроверга плъзналите клюки за бракоразвод със брачна половинка й – артистът Краси Радков. Според медиите двамата са разграничени още от лятото, откакто били засечени на разнообразни места повече от две седмици – Генчева на екскурзия с сътрудници, Краси – в Лозенец в мъжка компания.

„ Няма разлъка сред двамата, имат си Теодор, на който доста се радват и се редуват в грижите по него. Краси и Стаси постоянно са били доста свободолюбиво семейство и всеки в фамилията си има своите задължения “, твърди близка до двамата, която постоянно е в компанията на артиста. Според нея мине се – не мине, и все разделят комика и жена му, като това не са единствените трудове, които не са правилни. „ То не беше, че тя не може да има дете, то не беше, че го бие и е ревностна, че го пази от други дами, смехории. Стаси обаче не обръща внимание, тя е над тези неща “, смее се познатата на Радков, представена от „ България през днешния ден “. Самият той на висок глас преди година-две призна:

„ Ние нямаме проблем да имаме дете, няма и да осиновяваме, само че не знам за какво хората толкоз се вълнуват от персоналния ни живот, какво ги бърка тях “, изумен бе екранният Гацо Бацов. Самата Стаси продължава да работи в организацията за тържества, която има. На някои от събитията тя даже е водеща, а Краси продължава да работи в „ Шоуто на Слави “ и играе в Сатирата. „ Толкова години с жена ми сме се напаснали. Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случило в живота “, показа комикът на 10-ата годишнина от сватбата си, която отпразнува с сътрудници и другари.

Понеже Радков губи овреме родителите си, той доста обича настойниците на Станислава. От първия ден ги назовава „ майко “ и „ баща “, още преди да е взел за жена щерка им. Краси и Стаси се женят през лятото на 2002 година – шест месеца след първата им среща. Станислава е сияеща младоженка, а Краси е с 20 кг по-лек от в този момент. Вричат се в обич пред погледа на кума Христо Гърбов и жена му Иглика Трифонова. Всички са удовлетворени. Дори се случва хумореска. След като младоженците минали през ритуалите и стигнали до ресторанта, дисководещият споделил: „ А в този момент кумът не усеща ли, че виното нещо му е горчиво? “ Гърбов трябвало да каже: „ Да! “, с цел да се целунат младоженците.

Но обаче не присъединил какво го питат и дал отговор: „ Не, дори ми сладни! “. След поредност от майтапи на сватбата Краси и Стаси изкарват бурно първата си брачна нощ. „ Както си требе “, похвалил се на другия ден пред околните комикът. От началото на взаимния им живот брачната половинка на шоумена е много по-ревнива от него, като в този момент функциите са разменени. „ Сега сякаш Краси повече ревнува “, смее се Стаси, като си напомни предишното.

Самата тя не крие, че мъжът й задоволява всичките й прищявки. „ Гледа ме като статуетка. Много е деликатен, желае нищо да не ми липсва. Поел е даже домакинските отговорности, тъй като знае, че ми е неприятно да ги правя “, удовлетворена е русокоската. Станислава не е всеотдайна брачна половинка, настояват осведомени. Тя живее по този начин, като че ли е разхайтена гимназистка. Ежедневието й е поредност от безгрижни купони, занимания и излизания „ по женски “. На срещите й с приятелки постоянно участват и засукани младежи, към които госпожата не остава безразлична.

Радков хлътва по Станислава в мига, в който я вижда. Макар че той е от Враца, а тя от София, ориста ги среща в Смолян. Двамата се срещат на хотелска рецепция. Тогава хубавицата е в града с родителите си, а Краси е самичък по работа. Актьорът незабавно фиксира красивата мацка и се доближава към нея с покана за представлението, в което му следва да играе същата вечер. Девойката му дава телефонния си номер, а три месеца по-късно двамата към този момент живеят под един покрив в столицата.

Красавицата твърди още, че е привикнала да мързелува, тъй като била доста улеснена и от брачна половинка си – той не бил по никакъв начин взискателен. „ Краси не е придирчив. Сутрин не закусваме, а единствено пием кафе. Отиваме в хола и който е пръв до кафе машината, той я пуска. Ако нещо особено ми се яде, вървя при другари в една кръчмичка “, споделя в изявленията Стаси. В случай че на екранната Баба Вуна нещо й се дояде, у семейство Радкови веднагически дотичва майката на Станислава. Тя живее в прилежащия вход на същия блок на влюбените. „ Тъща ми е страховит кулинар, мъкне тенджерите със сармички и аз постоянно я очаквам с неспокойствие “, хвали се от майката на жена си на всички места Краси Радков.

„ И в нашето семейство, като при всяко, не всичко е забава. Не си мислите, че той е непрестанно занимателен. Всички се смеят на облиците му на Баба Вуна, Шишо Бакшишо и Кака Радка шоу и остават с усещането, че той е непрестанен шегобиец и в действителния живот. Истината е, че и той има моменти, когато е сериозен. Не обича да рискува, от време на време е нерешителен и постоянно изпада в страхове, които дълго обсъждаме “, споделя дамата до Краси Радков в едно от редките си изявленията пред медиите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР