Какъв по-добър начин да надвиеш вируса от това да го

...
Какъв по-добър начин да надвиеш вируса от това да го
Коментари Харесай

Шеф Петров прави корона пица

Какъв по-добър метод да надвиеш вируса от това да го изядеш! На този принцип е началник Петров, който сътвори неповторимо нова пица–корона, видя HotArena.

Изделието наподобява на естествена пица, само че вместо кръгла е издължена по краищата и с пипалца, с цел да наподобява на тялото на вируса. Кулинарят даже показа видео, по какъв начин я подготвя. Той употребява авансово приготвено тесто за пица, което обаче в краищата оформя като пипала, а не като класическата пица.

След това намазва доматен сос и прибавя разнообразни съставки и най-после я пече на 200 градуса във фурната. Продължителността на печене зависи от дебелината на блата, написа " България през днешния ден ".

Хуморът е метод да се преборим с пандемията, счита още началник Петров. Той също по този начин прикани за съблюдаване на карантината и прецизно следва рекомендациите на щаба.

Гурме ресторантът му е затворил порти, само че шеф–готвачът приема поръчки за у дома. И постоянно изпраща домашно приготвени храни, които подкрепят имунната система.

Топ готвачът е и един от многото, които оказват помощ в тежки моменти на близък си. Той взема решение да даде от храните, които с сътрудниците му подготвят, на трима млади служители на реда, които среща инцидентно на пътя. За трогателната среща споделя той в мрежа.

" Днес вървях до Рударци, да нося храна и медикаменти на възрастни родственици. На вътрешното кръстовище сред Марчаево и Драгичево имаше полицейски часовой. Нямаше съвсем коли, една пред мен. Полицаите — три млади момчета, единият ревизираше, другите двама ядяха прави на тавана на колата, бучкаха някакъв самун в буркан с домашна лютеница и нещо загънато в плик, май беше сирене.

Тоя път ми стана супер мъчително! Спрях, отворих багажника и им раздадох от меда и чесъна, който носех за " старците "... още ги мисля... Хубаво, че се носи храна на медиците, но би трябвало да се намерения и за тези момчета, изпънали са ги като каиши по тези кръстовища. Направо, кофти панорама! ", показа той.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР