Какъв парадокс, държава няма, но се твърди, че има. Цялата

...
Какъв парадокс, държава няма, но се твърди, че има. Цялата
Коментари Харесай

ДЪРЖАВА – ГРОТЕСКА! Слабостта и наглостта на властта пред жертвите на новите Нагли!

Какъв абсурд, страна няма, само че се твърди, че има. Цялата безочливост и безхаберие на властта се появи на яве след случая с отвлечения Адриян, само че все пак отново се откри някой подведен да ги пази. От по кое време щабовете на Министерство на вътрешните работи се обитават в дома на премиера и какъв е смисълат... то е ясно да се направи път на Новите Нагли и безхаберието да става все по- огромно.

Ето какво сподели бащата на отвлечения Адриян в изявление след края на случая.

„ ….Искам да благодаря на служителите на реда за цялото състрадание и подпомагане, което получихме. Много ми се издигнаха в очите, обратно на това което се приказва. Искам да благодаря на господин Бойко Борисов, който късно вечерта ме предложения в дома си, с цел да се запознае с целия случай, моя бизнес и всички обстановки към отвличаните. Там видях един образуван, доста сериозен щаб от висши служители на реда, като съм му безпределно признателен, защото считам, че ние сме едни междинни хора, а той обърна внимание на всичко това„, съобщи съвсем със сълзи на очи Златков. Той описа, че министър председателят чисто бащински е изразил състрадание за тази обстановка и го уверил, че ще се направи всичко допустимо. “

Чувате ли защо безумство иде тирада? „ Щаб “ в „ дома на премиера “! Не в службите, не в Министерство на вътрешните работи, а в „ дома на премиера “!

Да ти отвлекат синът, да отидеш „ в дома “/!!!!/ на премиера, където имало „ доста сериозен щаб “, да НЕ НАМЕРЯТ НИТО ПОРЪЧИТЕЛ, НИТО КИНТИ, и със сълзи на очи да благодариш на същия тоя министър председател, тъй като „ бащински изразил състрадание за тази обстановка “?!

За к’во благодариш, бе? Или загадка, майна, омерта.

Това не е страна, а ГРОТЕСКА!

Толкова.

От извънредното изявление на Тони Златков, татко на отвлеченото и върнато момче, разбрах няколко неща.

Няма никакъв смисъл да се приказва с този човек. Той знае за какво е похитен синът му и против какви дейности от негова страна ще му подсигурява живота. Никога не би коментирал обстоятелствата, тъй като от изкарването им в обществената среда никой от двете страни няма изгода.

Няма регистриран случай на похищение, в нито една страна по света, където персонално премиера вика жертвите в дома си и самичък образува на същото място „ трети щаб!? “. Изводите, които прави Златков от обстоятелството, че е бил „ поканен “ на диалог за състрадание, са меко казано несъответстващи или манипулативни,

Решението да се заплати откупа е тласък и казус в дейностите на страната за отбрана на своите жители. Това деяние демонстрира признак, който утвърждава правила, при които „ в случай че не платиш – умираш “, подпечатани персонално с подписа на премиера Борисов. Гаранцията, че ще си жив след похищение на процедура се дава със същия автограф!

Бизнесът с първокласни возила не е тъкмо бизнес. Няма да встъпвам в детайлности, само че не чух никакъв коментар по тематиката.

Тони Златков се е съгласил с практиката да му бъде реализирана „ пост-травматична профилактика “ посредством слагане на персонална защита. Пито-платено, само че индиректният надзор, на който би трябвало, остава за гарантиране на двете страни.

Управлява ви мафия!

Другарю Борисов,

Отвличането на хора от дълго време се квалифицира като ТЕРОРИЗЪМ! В тази наша страна има закони, с изключение на тези на групировката СИК, само че ти нямаш мозък да го схванеш и рано или късно ще платиш политическа или друга цена. За да не бъда необоснован, ще ти подскажа каква е практиката в правовите страни при похищение на хора, с цел да схванеш по какъв начин страната беседва без думи със своите жители!

Има похитен човек. Започва връзка. Службите вършат каквото би трябвало и както би трябвало. Групите за похищение, логистика и друга поддръжка се разстрелват на място от специфични сили. Заложниците се освобождават. Следва мълниеносен арест на поръчителите и изправянето им пред съд!!!

Ако не се съблюдава този ред с всички разумни опасности значи, че страната ни няма лична имунна система, а употребява тази на нарушителите и техните практики. По-наблюдателните жители и някои външни разследващи централи биха имали учредения да доближат до извода, че персонално премиера управлява и този тип бизнес, който както към този момент споделих е чиста проба тероризъм спонсориран от страната..

Източник: Афера
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР