Какъв готин пост на Стоичков, честити празника с книжката, историята

...
Какъв готин пост на Стоичков, честити празника с книжката, историята
Коментари Харесай

Гала научи от актьор какъв дядо е Стоичков

Какъв готин пост на Стоичков, честити празника с книжката, историята на Стоичков за деца, и това прелестно малко момченце, внучката му Миа. Много са готини. Това разяснява Гала, до момента в който показваше в „ На кафе “ по Нова Тв постове на известни българи по случай празника на славянската книжовност и просвета.

Възхищавам се на господин Стоичков какъв дядо е. Бил съм очевидец, като беше жури в Капките. Мия, дружно с Мика и Христина, дъщерите му, бяха в долу публиката и в рекламата внучката се качи при него. Значи, стана като малко дете господин Стоичков: Какво, бе, предци, дедии. Не може да си визиите какъв различен човек беше, изпълнен с обич, означи артистът Дарин Ангелов.

Много се веселя, че чеситти празника с брошура, с ключето с малко дете, което би трябвало от малко да се научи да чете, сподели във връзка поста на Камата журналистката Кристина Патрашкова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР