Какъв е смисълът да ходите на фитнес или да тичате

...
Какъв е смисълът да ходите на фитнес или да тичате
Коментари Харесай

Вижте кои секс пози изгарят най-много калории

Какъв е смисълът да ходите на фитнес или да тичате в парка, откакто можете да изгаряте непотребните калории по доста по-приятен метод. Да, тъкмо по този начин, имаме поради да вършиме секс, тъй като даже класическата мисионерска поза ще ви помогне да се избавите от най-малко 40 калории в минута. Не забравяйте също, че горещите целувки и даже събличането на колегата ви ще ви приближат до мечтаните килограми, тъй че никога не пропускайте любовната игра. В тази публикация ще ви представим десетте секс пози , които изгарят най-вече калории, съгласно Кама Сутра.

 

Секс поза: Ревизорът

Застанете лице в лице с колегата си и известно време се отдайте на любовната игра, с цел да нажежите пристрастеностите посред ви. Следва проникването, което може да е малко по-трудно при осъществяването на тази секс поза и нормално изисква дамата да застане на пръсти или да е на токчета. Тя е подобаваща за по-надарени мъже, защото не разрешава надълбоко навлизане. Когато сте изправени ще би трябвало да положите малко повече старания, в сравнение с, когато сте в хоризонтално състояние или имате някаква опора, тъй че сигурно ще се разделите с много калории.

Изгорени калории:  51 калории в минута.

Работа на мускулите:  мускулите на дупето и краката.

 

Секс поза: На колене

Ще изисква известно изпитание да се задържите в тази секс поза, само че за сметка на това ще изгорите съществено количество калории.

За да я извършите застанете на колене един против различен, като мъжът нарежда единия си крайник сред краката на дамата и прониква в нея. Изпълнението на тази секс поза ще разреши и на двамата сътрудници да се целуват и да се галят взаимно, което от самото начало ще усили чувството за непосредственост.

Изгорени калории:  55 калории в минута.

Работа на мускулите:  мускулите на бедрата и седалищните мускули.

 

Секс поза: Хватка

Тази секс поза ще тонизира дупето и бедрата ви и ще ви разреши да се насладите на огромна доза фамилиарност.

Жената ляга по тил /може да сложи възглавница под ханша си, с цел да обезпечи по-добър ъгъл на проникване/, а мъжът коленичи сред краката й. Тя обгръща ханша му с бедра и стартира да движи своя вълнообразно - първо в едната посока, по-късно в другата. Секс позата разрешава надълбоко навлизане и стимулация на заветната G-точка.

Изгорени калории:  62 калории в минута.

Работа на мускулите:  мускулите на краката, корема, дупето и ръцете.

 

Секс поза: Плуг

Отлична секс поза, която ще подтиква освен мускулите на ръцете, само че и на цялото ви тяло.

Жената се подпира на лакти на ръба на леглото, а мъжът застава зад нея и повдига краката й на равнището на ханша му. Тази поза допуска едно в действителност надълбоко навлизане. Доста изпитание се изисква от страна на мъжа, защото той би трябвало да издържи на ръце по-голямата част от тежестта на половинката си.

Изгорени калории:  62 калории в минута.

Работа на мускулите:  мускулите на ръцете, корема и гърба.

 

Секс поза: Делфин

Изпълнението на тази секс поза е отлична опция да стегнете дупето си и също така разрешава стимулация на G-точката.

Жената ляга по тил, а мъжът коленичи пред нея, повдигайки ханша й, с цел да проникне. Тя би трябвало да сгъне краката си в коленете към него и употребява ръцете си за опора върху неговите бедра.

Тази атлетична секс поза обезпечено ще ви докара до бърз оргазъм, само че имайте поради, че е сложна за осъществяване и няма да съумеете да се задържите в нея дълго време.

Изгорени калории:  67 калории в минута. 

Работа на мускулите:  дупе, крайници и ръце.

 

Секс поза: Балансиращ акт

Е, може и да ви наподобява много неуместна, само че бъдете сигурни, че и двамата ще изгорите забележително количество калории, а усилието ще си коства и удоволствието е несравнимо.

За да я извърши той ляга по тил и свива коленете си, а тя кляка с тил към него сред краката му. Жената е със свити пред нея крайници. Мъжът поддържа с ръце кръста на половинката си, контролирайки придвижванията, а ръцете на дамата са свободни да подаряват с милувки пениса му, тестисите или перинеума - всички те са мощно ерогенни зони.

Изгорени калории:  53 калории в минута.

Работа на мускулите:  мускулите на краката и корема.

 

Секс поза: Изкачване за наслаждение

Трябва да сме почтени - тази секс поза е извънредно трудоемка за мъжа, само че пък е секси подготовка, която ще достави голямо наслаждение и на двама ви.

Той се изправя покрай ръба на леглото с тил към него. Жената застава против своя сътрудник, а мъжът я повдига, тя обгръща бедра към него и стъпва за опора върху леглото.

Изгорени калории:  67 калории в минута.

Работа на мускулите:  глутеалната мускулатура, мускулите на краката, стъпалата, прасците и ръцете.

 

Секс поза: Закопчалка

Мъжът и дамата застават един против различен покрай стена или мебел, която в един миг ще им послужи за опора. Той я повдига, а тя обгръща крепко ханша му с крайници. Мъжът поддържа ханша или кръста й, с цел да обезпечи по-голяма непоклатимост.

 Предимството на тази секс поза е, че тя дава опция за доста надълбоко навлизане, а стената зад вас ще ви разреши да си починете във всеки един миг.

Изгорени калории:  68 калории в минута.

Работа на мускулите:  Външни и вътрешни бедрени мускули, ръцете и гърба.

 

Секс поза: Раменна стойка

Ако желаете да се насладите на разтърсващ оргазъм и по едно и също време с това да упражнявате цялото си тяло, тази секс поза е тъкмо за вас. Жената ляга по тил и повдига ханша си допустимо най-високо, до момента в който мъжът поддържа долната част на гърба й с ръце. Той коленичи пред нея и повдига краката й на своите плещи, с цел да проникне, до момента в който тя употребява бедрата му за опора.

Изгорени калории:  71 калории в минута.

Работа на мускулите:  седалище, тил, ръце и крайници.

 

Секс поза: Мостът

Ето че стигнахме и до секс позата, която изисква извънредно огромна еластичност и издръжливост, изключително от мъжа.

Той прави мост, а тя го възсяда деликатно и стартира да се движи напред и обратно, с цел да си доставят оптимално наслаждение.

Тук би трябвало да подчертаем, че тежестта и растежът на двамата сътрудници би трябвало да са съвместими, с цел да се избегне рискът от контузии.

Изгорени калории:  59 калории в минута.

Работа на мускулите:  крака, стъпала и седалище.

 

Източник: 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР