Какъв е профила на собственика на имот в Испания? Отговор

...
Какъв е профила на собственика на имот в Испания? Отговор
Коментари Харесай

Всеки четвърти планира да продаде жилището си

Какъв е профила на притежателя на парцел в Испания? Отговор на този въпрос дава компанията за недвижими парцели Housell. Основният извод е, че всеки четвърти испанец има намерение да продаде през настоящата година жилището или къщата си.

Броят на притежателите, които желаят сами да търсят покупател, се е нараснал със 70% през последните 4 години. В момента 49% от притежателите на жилища избират да продават сами, до момента в който 51% желаят да го създадат посредством организация за недвижими парцели.

69% от интервюираните обмислят да продадат жилището си заради нужда от пренасяне. Докато останалите 31% вземат решение да намерят покупател, с цел да спестят пари от комисионна.

45% от интервюираните признават, че главните спънки, пред които могат да се сблъскат при продажбата на жилище, са неналичието на време и компликациите в процеса. Освен това 25% от испанците не продават, тъй като не знаят тъкмо какъв брой коства парцелът им.

52% от тези, които в началото са мислили да продадат жилището си са го правили. От тях 51% сами, а 49% посредством организация за недвижими парцели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР