- Какъв анализ правите за датата на предсрочните парламентарни избори

...
- Какъв анализ правите за датата на предсрочните парламентарни избори
Коментари Харесай

Нумерологът Нели Колева: Задава се нов мъчителен преход като...

- Какъв разбор вършиме за датата на предварителните парламентарни избори 11 юли?

- 11.07.2021 година дава редуцирано нумерологично число 41=5. Тази осцилация носи компликации при търсене на единодушие от другите политически обединения. Тя има Сатурново въздействие, обвързвана е с ред, закон, дисциплинираност, слага нови правила пред хората. Може да има доста пречки, пререкания, влизане в разногласия, спорове, до момента в който се стигне до споразумение. За обединяването е неотложно да се вършат взаимни отстъпки от участващите.

Тенденцията е за очевидно неспокойна 2021 година в политически аспект.

За Борисов 2021-ва е обвързвана с радикална смяна, за Слави се обрисува водеща роля

С лявата коалиция Жан Виденов може да се трансформира в обединител, да събере съидейници

- Инж. Колева, каква година е 2021-ва съгласно нумерологията?

- Според цифрите в нумерологията 2021-ва е година на доста трансформации. Годината е под въздействието на Меркурий, който ръководи и обществените действия в обществото. Под действието на цифра 5, която в астрологията дава отговор на Меркурий, човек е систематичен, пореден в постъпките си, желае да се усъвършенства, да напредва. В много астрологични позиции Меркурий може да има отношение към властта. В положителния, положителен смисъл петицата „ протяга ръка “ към нуждаещите се, не е безразлична към страданието.

При отрицателни въздействие на цифра 5 хората стигат до импулсивни дейности и празни обещания. Вибрация 5 нормално търси разнообразието, удобствата, също може да бъде нетърпелива, взискателна и доста претенциозна.

- Да чакаме ли, че изборите на 11 юли 2021 година ще доведат до по-стабилен 46-и парламент, който да успее да сформира кабинет?

- Хороскопи на доста водачи сочат смяна, което води до бърза промяна в политическия живот на България. Тези хороскопи влизат в какофония с огромен космически цикъл, което трае до 2029 година. Промяната е съдбовно предопределена.

От нумерологична позиция направените разбори на нумерологични карти /портрет/ на множеството водачи на партии и обединения много ясно сочат, че идващото Народно заседание мъчно може да изкара своя цялостен мандат.

Според нумерологията и астрологията през юли и август, надлежно 07 и 08 месец - има малко по-добра наклонност по отношение на сформиране на кабинет, в параленост с предходната дата на изборите - 4 април. Обединяване като наклонност при сформиране на кабинет - неспокойни са летните месеци за много водачи както от партия ГЕРБ, по този начин и на други водачи; това се отнася и за първата декада на 08 месец.

Предстоят неразбирателства както при сформиране на кабинет, по този начин и в Народното събрание.

Независимо от пъстрота 46-и парламент, който следва да бъде определен, налага се да има разговор сред всички участващи партии. Но участниците в 46-ото Народно заседание мъчно ще намират „ общ език “.

- Добра ли е датата 11 юли и като цяло годината 2021. за Бойко Борисов? Предполага ли още веднъж първо място за ГЕРБ?

- Много от хороскопите на водачите, респективно на партиите, не са в унисон с произлизащите събития през 2021-ва. На идните избори ГЕРБ по-трудно може да резервира лидерското място като първа политическа мощ. Г- н Борисов и ГЕРБ имат засилено въздействие едвам през месец 07, на прага на изборната дата. Резултатите са със затихваща стойност.

Според редица нумерологични, астрологични индикатори, годината 2021-ва, както е видно и от късия живот на 45-ото Народно заседание, вещае трансформации в политическия живот на страната, в доста партии има безпорядък. Тази година предвещава дълбока смяна, която ще има последствия през идващите 9 години. Това е космически цикъл и касае интервала до 2029 година.

За господин Борисов 2021-ва е обвързвана с промяна, това е радикална и дълбока смяна. Тези реорганизации, промени са през цялата година, както през 07 и 08 месец на годината, по този начин не престават и през 2-то полугодие на 2021 година

- Дават ли късмет числата на партията " ИТН " на Слави Трифонов да стане първа мощ?

- От астрологична позиция, композитната, рождена карта на Слави Трифонов сочи още позитиви - през идните месеци на 2021-ва, за датата 11.07.2021 година на плануваните нови парламентарни избори.

Партията „ ИТН “ и Слави Трифонов имат водеща роля от 07, 08, 09 месец 2021 година

И в това време Слави продължава да ‚държи ключа към властта “. Това е отчетливо изразено от месец 10 /октомври/ 2021 година.

- Какво сочат числата за Българска социалистическа партия - ще се срине ли още или ще успее да се активизира партията с Корнелия Нинова отпред?

- Според астрологичните характерности на госпожа Нинова, през месец 07, юли, 2021-ва за Българска социалистическа партия има по-добра наклонност и може да получи по-голямо доверие от своите гласоподаватели. Пред Българска социалистическа партия ще стои задачата да сплоти, консолидира някои политически партии в идващото Народно заседание.

- Има ли късмет новата лява групировка към Жан Виденов да стане част от идващия парламент в коалиция с други леви партии?

- Нумерологични разбори сочат, че Жан Виденов с лявата коалиция може да се трансформира в обединител, да събере съидейници, също да има решаваща роля като нова лява партия. Ала това е на един по-късен стадий - през последните месеци на есента и зимата на 2021-ва, и по-видимо след пролетта на 2022 година.

- Демократична България чака по-висок резултат на идващите избори - дават ли <210> този късмет числата?

- Според нумерологията рождената карта на съпредседателя на Демократична България господин Христо Иванов сочи интензивност и блян към смяна - както в границите на 2021-ва, по този начин и през цялата 2022 година.

За Христо Иванов и другия съпредседател и водач на ДСБ ген. Атанасов, съгласно рождените характерности - времето оказва положително въздействие, въпреки и неголямо, друго от упованията. Партията има своята значимост, резервира влияние измежду гласоподавателите.

- Ще влезе ли Мая Манолова в идващия парламент?

- Мая Манолова е в плодородни нумерологични, астрологични характерности през цялата 2021 година. Това не значи непременно добър резултат на идните избори. Рождената карта, хороскоп на госпожа Манолова сочи разминаване сред стремежи, упования и действителни резултати.

През по-голяма част от 2021 година пред госпожа Манолова се разкрива приказният свят на звездите /образно погледнато/. Това е по този начин, защото госпожа Манолова има нумерологично влияние на ‚двойната “ петица от действието на редуцираната година и по отношение на нейната Лична година. Тенденцията е да се намира покрай властта и да е много постоянно в „ светлината на прожекторите “.

От астрологична позиция отслабва въздействието на партията на Движение за права и свободи и Мустафа Карадайъ. Тя няма да играе ролята на балансьор.

- Каква политическа обстановка ни чака идната година?

- През погледа на нумерологията, както на астрологията, все още и в интервала до края освен на 2021 година, само че и през цялата 2022 година, България се намира във „ време на преход “ и дълбока промяна, сходно на времето през 1990-1991-1992 година. Тази политическа смяна е очевидно мъчителна и по-бавно протичаща се в параленост със събитията преди 30 години.

Инж. н.с. Нели Колева е приключила ВМЕИ „ Ленин “ - София, компетентност " Изчислителна техника ". Научен помощник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология - „ Посланието на цифрите “, „ Практическа нумерология “, „ Съвместимост и Партньорство “. „ Любовта посредством рождената дата “. Изградила е „ САДОХА НЕЛИ КОЛЕВА “ - нова система за прогнози, която сплотява трите антични езотерични науки - нумерология, астрология и кабала. Нели Колева организира образование и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти - биополева живопис. Картините са притежател на космична и ангелска сила.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР