Kakao Games разкриха Ascent: Infinite Realm, следващата MMORPG игра от

...
Kakao Games разкриха Ascent: Infinite Realm, следващата MMORPG игра от
Коментари Харесай

Създателите на PUBG анонсираха своята най-нова игра

Kakao Games разкриха Ascent: Infinite Realm, идната MMORPG игра от основателя на Tera и PlayerUnknown’s Battlegrounds, Bluehole Studio, предава EgmNOW.

„ Действието на Ascent: Infinite Realm се развива в фиктивен стиймпънк свят, в който машините и магията са господари и всички са подвластни от триумфа си в проучванията, пътуването и завоеванията. В търсене на нов дом, авантюристите се насочат към небесата, употребявайки разнообразни транспортни средства, с цел да обикалят открития, отвесен свят на A:IR “, гласи анонса на играта.

Една от главните атракции в играта ще са борбите „ царство против царство “, в които фракциите се бият за популярност, с офанзивни и защитни дейности, употребявайки всевъзможен вид летателни обекти. Играещите ще могат да употребяват механизирани бойни машини, както и противовъздуни отбранителни оръжия, с цел да се оправят със заканите, идващи от небето. Заедно с това, Ascent: Infinite Realm ще разреши персонализиране на корабите, както и на самите куестове, да сменят средата, както и компликацията.

Очаква се през първата половина на идната година да започват и PC бета тестванията на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР