Кака Лара шашна зрителите на На кафе“ в сряда сутринта

...
Кака Лара шашна зрителите на На кафе“ в сряда сутринта
Коментари Харесай

От зор да му се хареса: Кака Лара - мъртво пияна на първата среща със зет си

Кака Лара шашна феновете на „ На кафе “ в сряда сутринта с признанието, че от напън да се хареса на бъдещия си шурей, се е напила грубо.

Двамата с щерка й се срещнали в театралната школа на Малин Кръстев. Любовните искри сред тях обаче припламнали години по-късно. „ Много беше забавно първото му идване на морето, при нас, на караваната, където аз доста дъжах да се покажа като готина. Аз може да съм майка, само че желая да съм млада, да съм кака и една от тях. Всичко мина в дълго подготвяне на аперитиви и коктейли. Толкова доста се приготвях, а се оказа, че той не е от пиещите. Напих се свиреп. И първата ми среща с бъдещия ми шурей беше обвързвана с бързото търсене на легени за повръщане, припадъци и умиране. Така че от първата вечер той видя с кого ще се сроди. Исках да бъда доста готина, само че в еуфорията се престарах “, описа за пиянския си срам Кака Лара.

47-годишната актриса е подготвила за младоженците като подарък гостуването на група „ Акага “. Бандата била обичана на Бенджи и Сотир и Кака Лара желала да ги изненада, само че не съумяла да я опази в загадка. Любимката на дечурлигата по времето на соца се разбъбри пред водещата Гала и за подаръка, който им е приготвила. „ Акага “ щели да свирят на плажа, до момента в който Бенджи и Сотир се вричат във безконечна честност и обич. На третата годишнина от връзката им артистът изискал ръката на обичаната си. Двамата крояли проекти и за правоприемник, а Кака Лара нямала нищо срещу да стане баба. Бъдещата младоженка към момента е студентка в НАТФИЗ, само че към този момент има функции на професионална сцена – в Театър „ Българска войска ”, в който работи и майка й. Бъдещият шурей на Кака Лара се изявява като свободен актьор. Участвал е главно в спектакли на Маргарита Младенова в „ Сфумато “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР