Кака Лара е под всякаква критика като шофьор. Бившата тв

...
Кака Лара е под всякаква критика като шофьор. Бившата тв
Коментари Харесай

Кака Лара гази закона, докато кара

Кака Лара е под всякаква рецензия като водач. Бившата тв звезда нарушава разпоредбите за ръководство на МПС, а и не заплаща, когато паркира в Синя зона. Гафовете й лъснаха оня ден край Народния спектакъл, където водещата на „ Милион и едно стремежи ” имаше среща с щерка си от първия си брачен партньор Владо Береану.

Лара беше спряла автомобила си до храма на Мелпомена, а там паркирането коства пари. За да мине даром обаче, актрисата организира рандевуто с Бернарда на скамейка, покрай колата. От скамейката тя следеше дали към возилото й ще се появят чиновници на „ Градска подвижност ”, които имат правото да глобяват неплатилите Синя зона.

Майка и щерка си говореха като положителни приятелки, а по някое време към тях се приближи и юноша, който се включи в раздумката им. Скоро по-късно Лара разгласи, че би трябвало да потегля и за сбогом прегърна и целуна Бенджи. Крачейки към лимузината си, тогавашната звезда на Българска национална телевизия подвигна джиесема и стартира телефонен диалог с някого. Тя не остави мобилния уред даже когато седна зад кормилото и даде газ към дома си. Лара шофираше, държейки кормилото с една ръка и притискайки смарт телефона до ухото си с другата – нещо, което е неразрешено от закона, писа Уикенд.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР