Как звучи легендарната песен на The Rolling Stones от 1969

...
Как звучи легендарната песен на The Rolling Stones от 1969
Коментари Харесай

Ролинг Стоунс пяха за Украйна. Чуйте You Can't Always Get What You Want с украински хор

Как звучи именитата ария на The Rolling Stones от 1969 година " You Can`t Always Get What You Want " в осъществяване на бандата, само че дружно с хор от украински девойки и момчета? Разбраха го първо хилядите почитатели на неустаряващите британци, които бяха на стадион " Ернст Хапел " във Виена на 15 юли - една от спирките в турнето за 60-ата годишнина на рок динозаврите. А часове по-късно - и целият свят.

Това беше методът, който Миг Джагър, Кийт Ричардс и компания избраха да поддържат Украйна и народа й във стартирана от Русия и да покажат солидарността си с нападната страна.



Песента нормално е при започване на сет листата на концертите на бандата. Този път " Стоунс " оставиха класиката за кулминационната точка на концерта си - в първия бис, когато Джагър предложения на сцената хора на момчетата " Дзвиночок " и хора на девойките " Вогник " на сцената. Синьо и жълто - националните цветове на Украйна, огряха стадиона от прожекторите и осъществяването стартира - като звук дадоха украинците.

" Те изминаха дълъг път, с цел да бъдат довечера тук, с нас. Изминаха целия този път! " - макар продължаващата война, обърна се към публиката и специфичните си посетители Джагър.

Украйнците са пътували от Киев, където все по този начин непрекъснато има сирени за въздушно нахлуване, до Виена в продължение на 15 часа с цел да се качат на сцената с " Ролинг Стоунс ".

Турнето на " Стоунс " за 60 години на сцената е измежду най-значимите музикални събития освен за 2022 година, а в историята на рок музиката. Концертът във Виена приключи напълно предстоящо с " (I Can`t Get No) Satisfaction ". А в сет листа бе и класическата ария на групата от 1966 година " Out of Time ", която в никакъв случай до момента не беше изпълнявана на концерт преди този момент турне. Следващата спирка е Лион, Франция, а финалът към този момент е на 3 август в Берлин, Германия. Освен в случай че не се появят нови дати напълно скоро.

Феновете, които няма да съумеят да посетят концертите, могат да отбележат знаковата годишнина като гледат идния четирисериен документален филм за групата на Epix - " My Life as a Rolling Stone ", чиято премиера е на 7 август. Всеки епизод се концентрира върху друг представител на групата и включва чисто нови изявленията с Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рон Ууд.

" Ролинг Стоунс " са следващите митове в музиката, застанали до Украйна във войната на Русия. Солидарността против съветската експанзия даже събра " Пинк Флойд " (без Роджър Уотърс) за първи път от 1994 година, с цел да запишат нова ария.Дейвид Гилмор и неповторимата му китара, барабанистът Ник Мейсън, басистът Гай Прат и Нитин Соуни - клавири, записаха „ Hey, Hey, Rise Up “ - а парчето включва вокално осъществяване на Андрий Хливнюк от украинската група Boombox.

Фронтменът на U2 - Боно, се появи и пя в метрото в Киев - което се трансформира в бомбоубежище и приюти хиляди, до момента в който Русия бомбардираше яростно столицата на Украйна още с началото на войната на 24 февруари.

през юни - едно от най-големите музикални събития в годината. Той развя флага на страната на сцената. И описът с поддръжка може да продължи с още стотици образци.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР