Как знае президентът как са строени магистралите, като не е

...
Как знае президентът как са строени магистралите, като не е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев откъде знае как се строят магистрали като нищо не е построил

" Как знае президентът по какъв начин са строени автомагистралите, като не е построил нищо? Приветствам това, което е направило през днешния ден държавното управление. България и българите са на нуклеарната карта на Европа ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти довечера във Варна, където е на предизборно събитие.

Коментарът на Борисов е във връзка решението на Министерския съвет за пускане реализацията на строителството на 7-ми блок на АЕЦ " Козлодуй ". Президентът Румен Радев разяснява, че АЕЦ-ът щял да се построява като автомагистрала - на мрачно.

" Трябва да се направи обособена строителна компания, която да обслужва целия този развой – това е милиарден план. Той е в БЕХ, на ярко, определен от държавното управление. Това продължава да държи България и българите на нуклеарната карта на Европа ", сподели още Борисов.

Запитан би трябвало ли да има изключително съвещание на Народното събрание в петък, Борисов разяснява:

" Президентът върна Закона за енергетиката. Ние съблюдаваме закона и не виждам за какво в петък да не бъде отхвърлено ветото. Този закон е значим за заплащанията по Плана за възобновяване и в него има ясно завършен материал, съгласно който от вторник " Лукйол " ще стартира да заплаща 70-те стотинки, за които ви приказваме от година и половина ".

" Бензинът и нафтата за българите би трябвало да бъдат по-евтини. Не помните ли, че карахте за 4 лв. на литър, Асен Василев тогава обвиняваше Младежкия ГЕРБ, че е вдигнал цените. Вие нямате ли памет ", обърна се Борисов към публицистите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР