„Как всички забравихте бебето ми?“: Малко дете в Небраска умира, след като е оставено в дневен микробус за часове в горещ ден; Шофьорът е обвинен

...
62-годишен мъж е изправен пред обвинения във връзка със смъртта
Коментари Харесай

62-годишен мъж е изправен пред обвинения във връзка със смъртта на малко дете, оставено в изключително горещ автомобил в продължение на часове извън детска градина в Омаха, Небраска.

Райън Уилямс, шофьор на Kidz of the Future II Childcare Center, беше обвинен в злоупотреба с деца, довела до смърт, след като беше обвинен, че е оставил 1-годишно дете в микробуса, съобщи KETV.

Полицията в Омаха каза, че детето, идентифицирано като Ра'Мия Уортингтън, е било в микробуса около шест часа на 21 август, според доклада. Когато властите пристигнаха на местопроизшествието, Уортингтън не реагира.

Свързани: „Разбивам се всеки ден оттогава“: пиян шофьор, който уби 6-годишно дете, дядо и 2 други деца, тръгващи към лед Полицията казва, че Кремът се движи със скорост над 120 мили в час; Мама иска максимум

Тя беше транспортирана до местна болница и беше обявена за мъртва. Съдебните записи разкриват, че телесната й температура е била 109 градуса, съобщи изданието.

Уортингтън и нейните братя и сестри са били взети от Уилямс същата сутрин, според WOWT. И двамата бяха разтоварени при пристигането, докато малкото дете остана в колата.

Говорейки с полицията, Уилямс каза, че девет деца са били в микробуса този ден. Когато стигнаха до детската градина и докато той ги извеждаше от автомобила, едно дете не искаше да влезе в центъра, съобщи новинарската станция, позовавайки се на клетвена декларация.

Друг служител излезе отвън за да помогне с момчето, а Уилямс затвори вратата, като се твърди, че не е проверил отново дали всички деца са навън, се казва в доклада. Когато беше готов да направи следобедното си бягане, той откри Уортингтън отзад и се обади на органите на реда.

Щракнете тук, за да прочетете цялата история.

Инцидентът се разследва и Държавният департамент по здравеопазване и човешки услуги обяви спешна заповед за „временно“ затваряне на дневните грижи „докато могат да бъдат извършени допълнителни разследвания“, съобщи WOWT.

Близките на Уортингтън се събраха пред дневния център на протест във вторник, призовавайки за отговорност.

„Бебето ми не се прибра. Нейните братя и сестри го направиха“, каза майка й Сина Джонсън пред KETV. „Тя не го направи. Как всички забравихте за нея? Всички ги взехте, свалихте ги от микробуса. Как забравихте бебето ми?“

Освен това семейството създаде кампания за набиране на средства, търсейки дарения за покриване на погребението и разходите за другите братя и сестри на Уортингтън. Събра близо $30 000, надминавайки първоначалната си цел.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР