Как ви звучи да прекарате коледните и новогодишните празници в

...
Как ви звучи да прекарате коледните и новогодишните празници в
Коментари Харесай

Коледата е възможна по пижама, чорапи или, ако щете, по бански

Как ви звучи да прекарате коледните и новогодишните празници в меки пуловери или даже по пижама вкъщи с най-близките си? Ако това са желанията ви за идните почивни дни, значи сте част от сериозна група хора, които имат същата настройка.   Според анкета на стилната търсачка Glami 50% от респондентите възнамеряват да честват в домашна среда с подобаващите за нея облекла.        Според данните 21% от интервюираните биха се издокарали за Коледа и Нова година, а 6% биха заложили на смешни празненство костюми.    22% от интервюираните споделят, че биха се спрели на първото нещо, което видят в дрешника си.    2% споделят, че даже не биха чествали нито един от празниците.   Анкетата демонстрира още, че най-популярният продукт на коледна тема измежду българските консуматори са коледните чорапи и пуловери. 73% от интервюираните споделят, че имат най-малко един чифт коледни чорапи, 64%, че имат най-малко един празничен пуловер, а 27% - празнична тениска.

37% от участниците в изследването споделят, че с цел да улеснят процеса на избор на дарове за Коледа, избират да създадат прелиминарен коледен лист с стремежи. Мнозинството от интервюираните обаче – 57% - споделят, че нормално не изготвят подобен лист, тъй като избират да бъдат сюрпризирани. 
29% показват, че не желаят да улесняват работата на другите и биха предпочели да видят, че отсрещният поставя старания да измисли специфичен подарък.    19% споделят, че просто не знаят какво желаят, 9% споделят, че биха предпочели да споделят желанията си за подарък, само че не го вършат, тъй като околните им обичат да вършат изненади, а 7% просто нямат време да изготвят лист с мечтани дарове.    42% от интервюираните настояват, че в никакъв случай не се усещат отговорни след привършване на коледното извършване на покупки, тъй като прецизно съблюдават бюджета си. Само 25% споделят, че от време на време се усещат отговорни за сумата пари, която харчат за коледни дарове.    32% споделят, че обичат да подаряват дарове толкоз доста, че в никакъв случай не биха се почувствали зле от изхарченото, даже в случай че надвишават бюджета си.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР