Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта

...
Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева с отчаяна молба за живота на Ветко Арабаджиев

" Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на суматоха и боязън демонстрират злорадо любознание, надявайки се да изкарат вест по какъв начин Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си? Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ брачен партньор и нечий татко за образец, който се бори за живота си! ". Това написа в персоналния си профил във Фейсбук Маринела Арабаджиева, брачна половинка на Ветко Арабаджиев.
Припомняме, че в тежко положение поради болест с COVID-19. Това стана дни откакто. Маринела Арабаджиева е под домакински арест, като има надзор с електронна гривна.
" Моят брачен партньор, който продължава да е на О2, към момента в сериозно положение с вторична бронхоплевмония, трикратно повишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което постанова незабавна интервенция, която не може да бъде осъществена, до момента в който не бъде изцяло оздравял от корона инфекцията! Днес аз се апелирам само за неговото оцеляване! ", прибавя Арабаджиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР