Как така заради този пусти петрол са готови да падне

...
Как така заради този пусти петрол са готови да падне
Коментари Харесай

Борисов: Как така заради този пусти петрол ПП са готови да падне плавителството

Как по този начин поради този пусти нефт са подготвени да падне държавното управление, съобщи в изказване пред медиите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Нито имаме да разделяме " Лукойл ", уточни той.

 

" Как по този начин поради тоя нефт пусти и тези пари очевидно са подготвени да падне държавното управление, да се съберат с опозиционните сякаш партии - Възраждане, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия и това да е по-важно от държавното управление. " Лукойл " е частна компания, директно подчинена на Кремъл - това е неоспорим факт. Че са правени нарушавания, са правени, това е ясно. Добрев е във Вашингтон и ще опише. Големият въпрос е не кой министър да си даде оставката, а за какво е толкоз значимо това.

Ние поддържаме кабинета, в случай че прави верни неща и положителни закони, сподели още Борисов. Ние не сме партия, която обезпечава кворум. И ние не осигуряваме кворум на тези, които взеха решение да пада държавното управление, да се откажат от държавното управление единствено поради петрола ", бяха думите на Борисов пред медиите.

 

Според Борисов спортният министър би трябвало да си подаде оставката, както и шефът на БФС Борислав Михайлов.

 

Терзиев по време на погромите ме кани на среща, укори и кмета на София водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Големият въпрос е не кой министър да си подаде оставката, а за какво е токова значимо това с петрола, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него след снощния разгром в центъра на София оставка би трябвало да подаде не вътрешният, а спортният министър.

" Трябва да си подаде спортния министър неотложно оставката по тази причина, че нагнетяваше ситуацията последните дни. Преди това би трябвало Борислав Михайлов да си подаде оставката, неотложно! Терзиев, който разреши да се съберат агитките на кротичък митинг - по какъв начин по този начин ще събираш враждуващи агитки на кротичък митинг?

Заради един, да не го нарека Борислав Михайлов с най-обидните думи, в София се проля кръв и Терзиев го позволи това нещо. Вследствие на което, тези провокации нямаше по какъв начин да се подминат. И най-интересното е, че в 7.30, когато София гори, получавам имейл за среща от кмета на София. В 7.30 - вместо да си гледа града, той ми написа имейл ", сподели още водачът на ГЕРБ.

 

Очаквайне детайлности!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР