Как така заради този пусти петрол и явно тези пари

...
Как така заради този пусти петрол и явно тези пари
Коментари Харесай

Борисов: Не осигуряваме кворум на тези, които решиха да пада правителството

Как по този начин поради този пусти нефт и очевидно тези пари са подготвени да падне държавното управление, да се съберат с сякаш опозиционните партии? Нито имаме да разделяме „ Лукойл ” – това е частна компания, директно подчинена на Кремъл и парите отиват там. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на дерогацията.

„ Подкрепяме кабинета, в случай че прави верни неща и положителни за хората ”, добави той, представен от Нова.

Запитан дали от ГЕРБ-СДС ще влязат в пленарната зала, с цел да обезпечат кворум за гласуването на вота на съмнение, той сподели: „ Ние не сме партия, която обезпечава кворум. Не осигуряваме кворум на тези, които взеха решение да пада държавното управление, да се откажат от него, единствено поради петрола ”.

По думите му вътрешният министър Калин Стоянов не би трябвало да подава оставка, както изиска съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. „ Незабавно спортният министър би трябвало да си подаде оставката. Терзиев, който позволи да се съберат футболни хулигани и агитки. Как ще събереш враждуващи от десетилетия агитки на кротичък митинг, бе, хора ”, попита той.

„ Когато София гори, получавам имейл от Васил Терзиев, че ме кани на среща – за какво, уплашихте ли се ”, уточни водачът на ГЕРБ, като посочи, че мейлът е получен в 19:30 ч.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР