Как така страната на Пастьор се превърна в един от

...
Как така страната на Пастьор се превърна в един от
Коментари Харесай

Недоверието към ваксините - другата епидемия, която се шири във Франция

Как по този начин страната на Пастьор се трансформира в един от най-големите съперници на имунизациите в света? Недоверието, което съществуваше и преди ковид, се популяризира основно от персони, от време на време много известни, които не се тормозят да препредават лъжлива информация.

Лина няма да се имунизира против Covid-19. На шестмесечното ѝ бебе прочее не са направени наложителните имунизации - тя е съумяла някак си да се снабди с подправени удостоверения.

Тридесет и две годишната жена, която се занимава с изкуство, споделя, че е срещнала млад мъж, който бил инвалидизиран " в резултат на ваксина ". Когато станала майка, тя се " осведомила, сърфирайки " в интернет и от диалози с другари. За ковид " всички имаме възприятието, че в действителност не ни споделят истината ", отбелязва тя.

Разнородната група на съперниците на имунизациите в последните години очевидно се разраства. В средата на 2019 година международно допитване заключи, че Франция е страната, където недоверието е най-силно: една трета от французите бяха дали отговор, че не имат вяра в сигурността на имунизациите.

Според изработен неотдавна сондаж 59 на 100 от французите не считат да се имунизират против ковид, при все това президентът Еманюел Макрон възнамерява всеобща имунизация сред април и юни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР