Как така крадливите ще разследват кражбите? Как крадецът ще озаптява

...
Как така крадливите ще разследват кражбите? Как крадецът ще озаптява
Коментари Харесай

Бареков: Борисов готви бягството си от властта

Как по този начин крадливите ще проверяват кражбите? Как крадецът ще озаптява себе си? Тези и други въпроси задава евродепутатът Николай Бареков във връзка новия орган за "борба с корупцията ", който Борисов се пробва да скалъпи в съглашателство с патриотите.

Ето целият му коментар:

Новият орган за "борба с корупцията ", сглобяван от Борисов в сговор с лъжепатриотите и Движение за права и свободи, демонстрира, че той готви отдръпването си/бягството си от властта. Очебийно е желанието на Борисов да овладее и опитоми в своя изгода органа. Така ще си подсигурява безотговорност за личните си корупционни дейности и ще го насъсква против неуместни съперници, които доста питат за несметните му благосъстояния. Нека президентът Радев реагира и излезе от мъртвата хватка на Борисов, че персонално взе участие в сговора. Този антикорупционен орган не би трябвало да бъде избиран от Народното събрание, тъй като Народното събрание е функционалност на държавното управление, макар Конституцията. А парите, злоупотребите и кражбите са дело на министрите и премиера най-много.

Как по този начин крадливите ще проверяват кражбите? Как крадецът ще озаптява себе си? Президентът няма допир до държавните и публичните запаси, с изключение на минималния си годишен бюджет за прехрана на институцията. Именно президентът би трябвало да назначава управлението на антикорупционния орган. А органът главно би трябвало да дебне министър-председателя, министрите, шефовете на организации и регулаторите и кметовете. Над 99% овладяни от Суджук партията. Там са кражбите и зулумите за милиарди. Всичко друго е див популизъм и "мижи да те лажем " по шопски. Народът знае кой е най-големият апаш, нищо че ужким гласоподава все за него.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР