Как сте? Липсвахте ми! Радвам се да ви видя! С

...
Как сте? Липсвахте ми! Радвам се да ви видя! С
Коментари Харесай

Нинова към журналистите: Как сте, липсвахте ми

Как сте? Липсвахте ми! Радвам се да ви видя! С тези думи и усмивка водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се обърна към публицистите, събрали се в централата на социалистите на „ Позитано ” 20 за конференция след съвещанието на Изпълнителното бюро на партията. Както БЛИЦ първи заяви , на 12 септември Нинова претърпя случай на пътя и сега носи шина на врата. Соцлидерката бе и с мозъчно разтърсване, поради което лекарите й предписаха домашно лекуване. Тя обаче наруши болничните още на 2-ия ден, като отиде в Народното събрание за разискването на ветото на президента по закона за околната среда

Пресконференцията стартира с коментар на изборите в Германия. Нинова неколкократно акцентира по какъв начин съюзът сред огромните партии не е добър и е гибелен за страната.

„ Една от аргументите да се стигне до този резултат в Германия са безпринципните огромни обединения. Получава се по този начин, че политиците се събират поради личния си интерес.
Пет месеца по-късно от нашите избори позицията ни срещу коалиция с ГЕРБ се удостоверява даже посредством изборите в Германия. Не го споделяме инцидентно това. Казваме го на наши и на непознати, които сега не престават, скривайки се зад името " интереса на България " да работят за сливането на Българска социалистическа партия и ГЕРБ: Гледайте Германия и мислете за България ", сподели Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и срещата сред съдружните сътрудници, която се състоя по гледище на вицепремиера Валери Симеонов. По думите й това, което се случва в ръководещата коалиция, е съществено. „ Когато предупреждавахме, че това ще е безпринципно ръководство, не ни повярвахте. Сега тази теза се удостовери от вътрешната страна, изговори я Валери Симеонов. Те не са се събрали за правене на политика, а за власт и постове. Сега ще се укротят, като им дадат още някой пост”, заключи тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР