Как социално отговорните компании, чиито служители работят от вкъщи, да

...
Как социално отговорните компании, чиито служители работят от вкъщи, да
Коментари Харесай

Наръчник съветва фирми как сплотяват хоумофис екипа и да правят добро

Как обществено виновните компании, чиито чиновници работят от у дома, да продължат да вършат положително отдалечено, поучава допълнен справочник с такива препоръки на фондация " Сийдър ".

Нейният екип е създал нови способи за поддръжка на деца и младежи в неравностойно състояние, които съчетават тиймбилдинг детайли с щедрост и са използвани в обстановка на обществена изолираност и работа от вкъщи.

През пролетта организацията предложи своя първи вид на наръчника, а в този момент към този момент е подготвена и втора част, която съдържа още по-атрактивни и занимателни хрумвания. Целта е да се дават различни разновидности на общоприетия тиймбилдинг, тъй че той да може да се случи също толкоз занимателно и в онлайн среда. Екипът на " Сийдър “ взе участие интензивно и модерира другите действия, а добавената стойност от поддръжка на значима идея може единствено да сплоти екипа на една компания още повече.

Целта на наръчника е да даде подготвени решения на компании, които желаят да вършат щедрост, а в същото време с това да въвлекат екипа си в положителната идея и да го сплотят.

Фондация " Сийдър “ е българска неправителствена организация, която се грижи за повече от 100 деца и младежи в центрове от фамилен вид. С работата си организацията способства за позитивна смяна в живота на над 3000 от най-уязвимите деца и младежи в България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР