Как скандал в квартал в София прерасна в денонощен тормоз.

...
Как скандал в квартал в София прерасна в денонощен тормоз.
Коментари Харесай

Как скандал прерасна в денонощен тормоз

Как скандал в квартал в София прерасна в денонощен тормоз. Междусъседски скандал прераснал в мятане на пиратки на метри от главата на 7-месечно бебе. Камерите са записали един от моментите на експанзията проявени против семейство Мая и Явор Пешлеевски, което живее в непрекъснат тормоз.

" Всичко стартира преди няколко седмици, когато фамилията в съседство – Бисерка и Станимир Караканкьови започнаха да хвърлят пиратки към 21:30 часа – не пред блока, а на терасата, която е на няколко метра от нашата спалня. В това помещение спим освен ние със брачна половинка ми. Но там е и кошарата на бебето. Както си спяхме, безусловно на два метра от главата ни започнаха гърмежи, бебето се разплака. Излязохме, видяхме, че хвърлят пиратки, а обяснението беше, че още няма 22 часа и не ги хвърлят на нашата тераса и могат да си вършат каквото си желаят ", описа пред NOVA Мая Пешлеевска.

По думите ѝ, с цел да не се вика полиция фамилията се пробвало в началото да се разбере със съседите си " чисто човешки ". 

" Съпругът ми отиде с тях да се схванат умерено. Но те му налетяха на пердах и го изгониха ", акцентира младата жена.

Явор посочи, че част от свадите стават, когато него го няма у дома. 

" Те са доста наясно по кое време съм у дома и по кое време не. При първата инспекция на полицията им беше обяснено, че брачната половинка ми се опасява и че сме с малко дете у дома. Но съседската реакция беше, да пристигна да блъска и да псува върху нашата стена и парцела ни – което беше снимано от камерите ", описа мъжът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР