Как ще се почувствате, ако изведнъж Ви отнемат всичко? Били

...
Как ще се почувствате, ако изведнъж Ви отнемат всичко? Били
Коментари Харесай

ИНТЕРВЮ В АНФАС: Шанс за живот

Как ще се почувствате, в случай че внезапно Ви лишават всичко? Били ли сте в обстановка, от която не виждате излаз и се питате: " Защо навръх мен? ", " Какво неприятно съм направил? ". И когато сте на ръба, и не виждате никаква светлина - тя внезапно блесва

Точно подобен е казусът на Светлозар Дончев. Той е уединен татко на две деца, а преди към 2 години и половина е диагностициран с ревматологичното заболяване – болест на Бюргер. Здравословният проблем понижава фрапантно опцията на Светльо да работи, с цел да устоя фамилията си, а сега той се бори самоуверено с заболяването, с цел да избегне ампутация на краката. В последните близо три години на Светлозар му се повтаря едно и също - няма лекуване. И тъкмо тогава се появявя тя - светлината. Преди няколко седмици Светльо научава, че различен човек, със същото заболяване, е провел лекуване в Турция и към този момент резултатите са повече от обещаващи. За лекуването са нужни 30 000 лв., а през последните години, всеки месец, Светльо дава по над 2000 лв. единствено за медикаменти. Питате се по какъв начин съумява? Благодарение за добрината на хоратата, доброта, от която има потребност още един път.

Светлозар споделя, че децата му са единствената опора и им е признателен, тъй като те го зареждат със мощ всеки ден и вършат битката с заболяването малко по-поносима.

След близо 3 години Светлозар още веднъж вижда късмет, късмет още веднъж да бъде себе си, да бъде индивидът, който желае.

Цялата история вижте във видеото.

Сметката, по която може да дарите средства на Светлозар е:
IBAN: BG81STSA 9300 1528 7359 95
BIC: STSABGSF
Титуляр: Светлозар Николов Дончев
PayPal: Svetlozar Donchev
Телефон за връзка със Светлозар за подаяние на храна и облекла: 0877717471
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР