Как ще се нареди кабинетът е разговор за следваща стъпка,

...
Как ще се нареди кабинетът е разговор за следваща стъпка,
Коментари Харесай

Камбарев от ПП: Няма смисъл да се формира кабинет, ако няма подкрепа за антикорупционните реформи


Как ще се подреди кабинетът е диалог за последваща стъпка, първо би трябвало да се откри болшинство, което ще поддържа значимите законопроекти, които би трябвало да бъдат признати. Ако не можем да приемем основните антикорупционни промени, няма никакъв смисъл да формираме кабинет. Това сподели в изявление за предаването „ Още от деня “ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Михал Камбарев.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 554

Той съобщи още, че „ Продължаваме промяната “ поддържа машинния избор. „ Смятаме, че могат да се манипулират тъкмо хартиените бюлетини. Вероятността да се манипулира машина е в пъти по-малка “, разяснява националният представител.

Камбарев изрази и персоналното си мнение, че Иван Гешев не прави работата си като основен прокурор добре, само че пък, че това не пречи депутатите да го изслушват в Народното събрание.

Във връзка с каралите добре почерпени водачи, в това число Георги Семерджиев, който умъртви две девойки на столичен бул., Камабарев уточни, че би трябвало да спрат да се отварят политически чадъри над избрани хора. „ Да си прочистим прокуратурата и другите органи от всички политически чадъри, които сега съществуват “, добави той.

Депутатът удостовери позицията на „ Продължаваме промяната “, че не одобряват договаряния с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Слави Трифонов и Костадин Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР