Как ще реагирате, ако ви се обадят и ви съобщят,

...
Как ще реагирате, ако ви се обадят и ви съобщят,
Коментари Харесай

Имение за $11 милиона на покоен богаташ от САЩ ще бъде разделено на 119 нищо неподозиращи роднини

Как ще реагирате, в случай че ви се обадят и ви оповестят, че сте правоприемник на крупна сума пари? Това ще се случи на 119 души в Америка и Европа напълно скоро.

Милионер от Чикаго без деца, без живи братя и сестри и без племенници остави имущество от 11 милиона $ след себе си. Той почива на 87-годишна възраст. До огромна степен благосъстоянието му идва от вложение във съвместен фонд. През 2016 година той умря в дома си, без наследство и очевидни наследници, споделя Marketwatch.

Екип от юристи се готви да разпредели имението на Джоузеф Станчак сред 119 родственици, някои в Северна Америка и други в Европа. Всички те са му далечни братовчеди. След налози всеки правоприемник ще получи към 60 000 $. Никой не беше чувал за Станчак, до момента в който юристите не намериха десетките сюрпризирани родственици.

Нещо повече - съгласно Руди Куин, президент на компания, която се занимава с сходни проблеми Linking Assets, това е най-голямото непотърсено завещание в историята на Съединени американски щати.

Според информацията на юристите шестте братя и сестри на Станчак са умряли преди него и никой от тях няма живи деца. В последна сметка родословното дърво, което изготвят обгръща пет генерации.

119-те наследници на милионите на Станчак са в Полша, Словакия, Чехия, Германия, Обединеното кралство и Канада. В Щатите те идват от региона на Чикаго, както и от Айова, Минесота, Ню Джърси и Ню Йорк.

Станчак е живял " спокоен живот ", може да е решил, че няма на кого да остави благосъстоянието си и явно не е възнамерявал да завещава пари на благотворителна организация или някакви специфични дела, разясняват съседите му.

В момента щатите, федералните организации и други държат повече от 58 милиарда $ непотърсени пари в брой и компенсации. Това са почти 186 $ за всеки гражданин на Съединени американски щати.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР