Как ще подредим кабинета е въпрос на нашите приоритети. Разбира

...
Как ще подредим кабинета е въпрос на нашите приоритети. Разбира
Коментари Харесай

Денков: Всички имена за кабинет са слухове, няма решение все още

Как ще подредим кабинета е въпрос на нашите цели. Разбира се, че виждам мястото на Асен Василев като министър на финансите. Смятам за несправедливи офанзивите против него. Кирил Петков има изключителни връзки на европейско равнище ". Това сподели пред бТВ Николай Денков, народен представител от обединението ПП-ДБ.

Всички имена за кабинет са клюки, няма решение към момента, акцентира той.

„ Беше решено, че политически имена могат да вземат участие. Експертен кабинет без политически лица ние не одобряваме съществено, тъй като някой би трябвало да носи политическа отговорност ", посочи Денков.

Той беше номинация за министър председател с втория манадт от есента на предходната година, който беше връчен на „ Продължаваме промяната ". На въпроса дали би приел още веднъж да е претендент за министър-председател той отговори, че сега работи по управническата стратегия.

От думите му стана ясно, че до неделя най-вероятно ще бъде препоръчана стратегия на ГЕРБ-СДС, а по-късно ще се объсждат имена за министри.

От партията на Бойко Борисов желаеха до неделя да бъде показан състав на държавното управление, което ще предложи ПП-ДБ с втория мандат, с цел да продължат договарянията сред двете обединения. В противоположен случай ГЕРБ евентуално ще предложи кабинет на малцинството.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР