Как се вае тяло, за което мечтаят милиони жени. А

...
Как се вае тяло, за което мечтаят милиони жени. А
Коментари Харесай

Как се вае тяло мечта? Отговаря звезда от Отчаяни съпруги

Как се вае тяло, за което мечтаят милиони дами. А евентуално и мъже.

58-годишният Джеймс Дентън даде едно от дребното изявленията преди няколко дни и сподели по какъв начин наподобява през днешния ден, написа вестник " Труд ". Той призна, че е поласкан от определението за най-сексапилния мъж на дребния екран, което получава, когато сериалът „ Отчаяни съпруги “ стартира да се демонстрира, само че това постоянно го кара да се усеща неловко.

„ Играх най-вече отрицателни персонажи през по-голямата част от кариерата си, чак до „ Отчаяни съпруги “. Щастлив съм, че участвах в този сериал, не ме разбирайте неправилно. Но съм малко обезпокоен, тъй като сцената, в която съм без риза в задния двор към момента ме преследва и през днешния ден. ", сподели артистът в изявлението.

Той призна, че незабавно се е отказал от алкохола и бързото хранене, откакто прочел сюжета за сериала и почнал интензивно да посещава фитнеса. До този миг Джеймс не бил в прекомерно добра форма, само че се радва, че е приел работата съществено.

Актьорът е удовлетворен от метода по който неговият воин напуща сериала. А точно, Майк Делфино е прострелян и умира в обятията на партньорката си Сюзън Майер, изиграна от Тери Хачър.

" Сцената беше страхотна с помощта на Тери. Ето за какво всичко е толкоз прочувствено ", заключи той.
След края на фотосите на сериала той се мести в Минесота със фамилията си от Лос Анджелис. Актьорът е воден от нежеланието си децата му да не са в паниката на мегаполиса.

Джеймс е женен за фитнес треньорката Ерин О`Брайън, от която има две деца. Той се появява в няколко други сериала, само че ролята на Майк Делфино го съпътства и до през днешния ден. Именно тя му носи международна популярност и кара милиони дами пред дребните екрани въздишат по мускулестия водопроводчик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР