Как се стигна от кражбата на коч до изнасилването и

...
Как се стигна от кражбата на коч до изнасилването и
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития за убиеца на 7-годишната Кристи

Как се стигна от кражбата на коч до изнасилването и бруталното ликвидиране на 7-годишната Кристин? Този въпрос си задават жителите на сливенското село Сотиря.

Престъпното държание на 21-годишния Мартин Трифонов бележи постепенна последователност, която не е била видяна нито от кварталния контрольор, нито от кмета. Дори майката на младежа Стоянка не е знаела тъкмо с какво се занимава той, тъй като в по-голямата част от деня е в алкохолно замайване, написа „ Телеграф ”.

Жената не знаеше тъкмо защо е лежал в пандиза синът й. „ Нямаше го година-година и два месеца и след това си пристигна ”, споделя тя.

Обвиняемият за гибелта на 7-годишното момиченце е имал една условна присъда от 8 месеца за блудничество. В изпитателния й период прави кражба и го вкарват в пандиза. Според околните му първото полово посягане се е случило, до момента в който бил възпитаник в 10-о главно учебно заведение в Сливен. Мартин бил новобранецът в клас, постоянно другите го тормозели и обиждали.

Още тогава бил затворен, не споделял, а татко му се появявал от време на време пред школото пийнал. Грижите за Мартин били поверени на бабата и дядото. Пенсионерите умряли почти едновременно и с татко му, а майката се хванала с занаятчия, който също имал уязвимост към чашката.

Във съдбовния четвъртък Трифонов бил изпратен до магазина, с цел да купи 200 гр. наливна домашна ракия за доведения си татко.
Семейството живее във вилната зона на селото в сграда, в която няма нито ток, нито вода.

Младежът не работел. Понякога го викали в завод за яйца, когато имало повече работа. През останалото време просел пари по центъра на Сливен или правел дребни обири из селото.

Сред пострадалите е и баба Станка, която също живее във вилната зона на Сливен. „ Постоянно крадеше при нея – взе й пенсията, след това цялата зимнина, която беше поставила в буркани ”, изясни Мария, която видяла Мартин малко преди полицията да го арестува.

Съпругът на Мария – Ганчо, както и чистачката в локалната детска градина Валя описаха, че младежът е насилвал и доста стара жена от селото. Тя била остаряла и не можела да върви да се оплаква в полицията, настояват локалните.

Докато ченгетата издирвали Мартин в четвъртък следобяд, извергът избрал да пренощува при бабата, тъй като познавал къщата й и знаел, че тя няма да му сътвори проблеми, описват още поданици на Сотиря.

Отговорите, които би трябвало да станат ясни след похищението над Кристин, е имало ли е сигнали за предходни закононарушения на Мартин и някой работил ли е по тях. Майката на обвинения комфортно трансферира виновността за възпитанието му на към този момент починалите баба и дядо.

Жената, която го е учила до 8 клас, изясни, че при първото блудничество и опит за обезчестяване те го гледали и носели отговорността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР