Как се стига от Пещера до Холивуд? И как се

...
Как се стига от Пещера до Холивуд? И как се
Коментари Харесай

Тази вечер в Европейци: Фирма от Пещера прави обувките за продукции като Дома на дракона и Междузвездни войни

Как се стига от Пещера до Холивуд? И по какъв начин се прави зелен бизнес по време на пандемия? Отговорите - в новото издание на предаването „ Европейци ", довечера, незабавно след централната емисия вести.

В първия епизод от новия сезон ще видите историята на фамилна компания, която създава обувки за едни от най-касовите кино продукции като " Игра на тронове ", " Междузвездни войни " и " Домът на дракона ".

През 2005г в Пещера има близо 200 дребни, междинни и огромни заводи за обувки. Днес те са не повече от 15. Тази фамилната компания е една от дребното, оживели в сектора след коронавирус рецесията.

Успяват, с помощта на 7-годишна природосъобразна тактика, която измислят сами. Със личен фотоволтаичен парк на поркива си стават първия енергийно самостоятелен фешън бранд у нас.

Иновациите реализират и благодарение на Европа. За нови машини, по няколко плана, получават близо 2 милиона лв.. И с това съоръжение стартират да създават всички съставни елементи за обувките.

Именно поради опцията в доста къси периоди да извършват всевъзможни модели, получават и поръчки за суперпродукциите.

" Първоначално ние не знаехме, че обувките са предопределени за Game of Thrones или за Star Wars. Ние получаваме задание, заданието е с друго име от това на кино лентата. Изпълняваме го и след това разбираме закъде е предопределено това нещо. Договорите, които имаме, са много солидни и не мога да демонстрирам задачите артикули. Завършеният артикул, т.е. обувката - може да я гледате на филм ", споделя Ремзи Ингилизов.

" Ако можем да съпоставим нашия бизнес с едно пътешестване, дали с мотори или с коли, несъмнено преди 25 години аз съм тръгнал на първа, лека бавно съм увеличавал скоростта и сега най - евентуално се движим на шеста, да не кажа и на седма ", добавя Гюрсел Ингилизов.

Още детайлности гледайте довечера в " Европейци " незабавно след централната емисия " По света и у нас ".

Деница Торньова / Антон Марчев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР