Как се справяте със ситуацията, в която всички се намираме

...
Как се справяте със ситуацията, в която всички се намираме
Коментари Харесай

Собствен дом в планината за всеки сезон

Как се справяте със обстановката, в която всички се намираме сега? Как Ви се отразява животът в града? Чувствате ли, че даже свободното Ви време е пропиляно?

Всъщност надалеч не е нуждо да прекарате и идващите месеци по този метод! Ако специалността Ви разрешава да работите отдалечено, сте единствено на крачка от елементарно решение, което незабавно ще усъвършенства качеството Ви на живот.

Доверете се на природата, възползвайте се всекидневно то силата й, прекарайте цялата зима край полите на Пирин - в.

Сега имате рядката опция да се сдобиете с жилище на преференциалната цена от 649 €/кв.м в изцяло приключения и работещ комплекс.

Той предлага за продажба изцяло обзаведени жилища или такива приключени " до ключ ", които да дообзаведете и превърнете във Вашето кътче надалеч от града и тълпите. Върнете се обратно - към по-бавния живот, към по-чистия въздух, към лечебната мощ на планината.

се намира единствено на 400м от кабинковия въжен превоз в курорта, което е огромно преимущество, в случай че Вие и обичаните Ви хора живеете за пистите през зимата.

Комплексът действа целогодишно и предлага голям брой улеснения, измежду които денонощна рецепция, безвъзмезден паркинг, съвременен ресторант, отопляем закрит басейн, външно джакузи за 15 индивида, лоби бар, фитнес, освежен СПА център, вътрешен и външен детски ъгъл, конферентна зала, дрешник за ски и голф такъми.

И макар че е на пешеходно разстояние от кабинковия въжен превоз, комплексът предлага и shuttle бус до пистите, както и ski-in/ski-out (възможността да влезете или излезете от комплекса на ски).

Но след края на зимата посрещнете и пролетта край Пирин, останете и за лятото - в топлите месеци ще Ви чакат красиво завършени градини, футболно игрище, бадминтон, баскетболен панер, а отвън комплекса пък е Пирин с пътеките, поляните и горите си.

А когато не употребявате парцела си, той може да генерира за Вас спомагателни приходи посредством отдаване чартърен. разполага със профилирана property management компания, която ще се погрижи за това.

Е, решихте ли го към този момент? Ще си подарите ли такава зима? И пролет? И лято? Кого ще вземете със себе си? Кого желаете да научите да обича природата и да я търси, когато нещо му тежи?

Всичко това ще се реализира с покупката на дом в планината - единствено в този момент на преференциална цена от 649 €/кв.м (с включително ДДС).

Може да избирате сред:
Напълно обзаведени студиа от €29 198; Напълно обзаведени двустайни жилища от €34 111; Напълно обзаведени тристайни жилища от €53 571; Необзаведени тристайни жилища от €58 522;
Важно е да споменем, че жилищата се оферират ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА и БЕЗ КОМИСИОНА от купувача!

Инвеститорът предлага опция за разсрочено заплащане в границите на 3 години с минимална първа вноска и минимално оскъпяване.

Най-добри условия за ипотечно финансиране са обезпечени от кредитния център Super Credit!

Ако изберете необзаведено жилище, Furnish.bg ще се погрижи за интериора на парцела според от Вашите стремежи и бюджет.

За повече информация и образуване на оглед, свържете се с Яна Янчева на 0988 170 902 или [email protected]

* материалът е възложен от Stonehard
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР