Как се промени статутът на сигурността, след като Владимир Путин

...
Как се промени статутът на сигурността, след като Владимир Путин
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Путин се кани да хвърли стотици хиляди неподготвени мъже на фронтовата линия

Как се промени статутът на сигурността, откакто Владимир Путин разгласи готовност на 300 000 души, а американският държавен секретар Антъни Блинкен прикани международната общественост да потърси отговорност от съветския президент?

" Путин беше много съответен и явен в своето изказване, единствено че с няколко подправени тези. Първата подправена теза е, че е заплашен суверенитетът на Русия - нищо такова, нито една страна от демократичния свят не заплашва Русия и няма искания към нито един квадратен сантиметър от съветската територия. Втората подправена причина е, че някой заплашва Русия - няма такова нещо ", уточни специалистът Тодор Тагарев.

И означи, че в едно заявление Путин събра три разнообразни тематики - едната е за мобилизацията, явно неговата специфична интервенция е неуспех, той поддържа тези референдуми, които вярно бяха наречени фарсови, за които евентуално към този момент са готови и протоколите с резултатите, третото беше опасността за потребление на оръжия за всеобщо заличаване.

Западът не беше обединен при започване на огромната военна експанзия от страна на Путин и това, наподобява, му е дало вяра, че ще може да разцепи демократичната общественост и съчетано с много мощния имперски блян у него персонално да остане в историята като възстановител на Руската империя, го накараха да пренебрегне предизвестията от Запада, разяснява специалистът.

" Западът е обединен с доста дребни изключения, като нас, да вземем за пример, в обезпечаването на военна помощ за украинските сили. В този имперски блян Путин беше подготвен да види десетки хиляди починали, само че съгласно мен към този момент от дълго време е шестцифрено число броят на починалите от двете страни и в този момент се кани да хвърли стотици хиляди неподготвени мъже на фронтовата линия ", сподели Тодор Тагарев.

Вижте целия разбор на Тодор Тагарев във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР