Как се посреща 2023 година за 11 хиляди лева в

...
Как се посреща 2023 година за 11 хиляди лева в
Коментари Харесай

Нова година за 11 хиляди лева в 5-звезден хотел и в механа за 140 лева


Как се посреща 2023 година за 11 хиляди лв. в 5-звезден хотел и по какъв начин в кръчма за 140 лв.? Определя ли цената настроението на празника?

Още през октомври разказахме за опцията да се посрещне Нова година за 11 500 лв. в 5-звезден хотел във Велинград. Цената включва 4 нощувки в президентския апартамент, който събира 6 души и многообразие от спа услуги. А офертата е продадена преди месеци.

„ Едно семейство ще чества в президентския апартамент. Нормални хора с естествени приходи “, разяснява шефът на хотела Анна Божкова.

„ Срещу цената за 3 или 4 нощувки. Те ще получат общоприета нощувка, закуска и вечеря при нас. Пълно потребление на разнообразието в спа центъра и както аз обичам да споделям - най-голямото благосъстояние на Велинград минералната вода “, сподели още тя.

Музикална заря, шоу с рапъра 100 кила и Александър Кадиев са част от новогодишната стратегия, а вечерята е от 5-степенно меню с избор сред няколко типа месо.

Карпачо от фагри е едно примерно ядене, което може да ни потопи във усета на новата година.
За близо 100 пъти по-ниска сума, към 200 души ще посрещнат 2023-та в столична кръчма. Тук кувертът е 140 лева

„ Това е много богат куверт. Домашно приготвени ястия, многостепенно меню, салати, студени предястия, топли предястия, главно, десерти, баница с шансове “, разяснява Павел Петков, шеф на механата.

" В куверта с изключение на всичкото това е включена музикална стратегия, ще имаме нашият бенд, който предлагаме, настрана имаме изненади, свързани с фолклорна стратегия ", уточни още той.

Точно в 12 часа е обезпечена и заря. Но без значение от цената на Новогодишната нощ, най-важно остава настроението.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР