Как се обърнаха нещата – изведнъж и според прокуратурата Pi

...
Как се обърнаха нещата – изведнъж и според прокуратурата Pi
Коментари Харесай

„Българско лято“: Изведнъж и според прокуратурата „Pi ar Sevi Boiko“ се оказва не толкова невинна

Как се обърнаха нещата – внезапно и съгласно прокуратурата Pi ar Sevi Boiko се оказва не толкоз почтена, колкото ѝ се искаше и вярваше.
Севделина Арнаудова беше задържана през март дружно с водача на ГЕРБ Бойко Борисов и някогашния финансов министър Владислав Горанов. Тримата прекараха в ареста към 24 часа по формирано по неотложност дело за изнудването на предприемача Васил Божков. След това Софийската градска прокуратура отхвърли да им повдигне обвинявания и тримата бяха освободени. А по-късно и заведоха каузи пред Софийския областен съд против заповедите си за задържане.
Сега обаче, когато процесът на Арнаудова стигна до Административния съд – София-град, прокуратурата изненадващо застана зад Министерство на вътрешните работи по делото за ареста на персоналната пиарка на Бойко Борисов.
❓Какво цели основният прокурор Иван Гешев с дейностите си през последните дни? Демонстрира предпочитание за правосъдна промяна в опит да се хареса на някого? Търси път към политиката, знаейки че постът му се клати съществено и желае да се избави?
❓Защо за едно и също нещо Борисов отново се промъкна изсъхнал сред капките, а Арнаудова не. И ще остане ли изсъхнал, в случай че Севда внезапно реши да си отвори устата?
❗Предстои да разберем!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР