Как се лапат имоти? Много лесно. Първо се проверява кои

...
Как се лапат имоти? Много лесно. Първо се проверява кои
Коментари Харесай

Синът на разложкия играч Любен Татарски прибира държавни имоти по позната схема


Как се лапат парцели? Много елементарно. Първо се ревизира кои терени в урбанизираната територия са свободни и след това се стартира процедура по издаване на нотариален акт обстоятелствена инспекция т.е. с трима очевидци. Схемата е доста елементарна.

По този метод с парцели в промишлената зона на град Разлог нелегално са се сдобили сина на Любен Татарски и негови хора в Разлог. Това е станало, откакто дядото на авера на Валери Татарски - Цветан Юруков, се доставя с нотариален акт по обстоятелствена инспекция за два парцела в промишлената зона на града и ги трансферира на Валери Татарски (на негова компания "Тринити ем ти ви " ЕООД) и на Георги Фарфаров (на негова компания "Миле инженеринг " ЕООД).
Като се направи информация в Агенция по вписванията, излиза наяве че снабдяването на Цветан Юруков с нотариален акт по обстоятелствена инспекция и продажбата на парцелите по този акт са в един и същи ден.
Интересното в тази ситуация е дали той и очевидците, на които са снети обвинявания пред нотариус, могат да посочат парцелите. Другото, което прави усещане е, че един от парцелите, който е трансфериран на "Миле инженеринг " ЕООД, в следствие се трансферира на брачната половинка, на компания "Редивиус " ЕООД, която също е доближена на Любен Татарски.
В град Разлог към този момент и децата приказват, че държавните поръчки и апетитните парцели се печелят единствено и само от "Миле инженеринг " ЕООД, посредством трима очевидци.
Тук задаваме въпроса с парцели ли се отблагодаряваме за извоюваните публични поръчки? Има ли покупко-продажби сред Георги Фарфаров и близки и родственици на Любен Татарски, останали от родственици от страна на жена му?
Нека се ревизират парцелите на всички, които печелят публични поръчки в град Разлог. Как се узакониха парцелите в местността "Соклебица " на името на Цветан Спасов Караджов в размер на 15340,00 кв.м., като на всички е ясно, че в никакъв случай не са имали парцели там и за какво отново покупател е "Миле инженеринг " ЕООД? За кой са тези парцели, до кой завод са най-близо?
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР