Как се женят потомците на императори днес? Първо подписват документите

...
Как се женят потомците на императори днес? Първо подписват документите
Коментари Харесай

Ето как се ожени потомъкът на Николай ІІ

Как се женят потомците на императори през днешния ден? Първо подписват документите за брак, след това подвигат обилните тържества.

Скромно и без доста всемирски звук мина гражданската гала, която узакони брака на 40-годишният потомък на именитата династия Романови, великият херцог Георгий Романов, с 39-годишната му възлюбена - италианката Виктория Бетарини, с рожденно име Ребека. На семплия обред участваха единствено най-близките, в това число майката на Георгий, Мария Владимировна, която носи купата императрица на цяла Русия Мария I, предадоха съветските медии, представени от " Стандарт ".

Булката не бе в обилна бяла рокля, а в настоятелен сиво-син тоалет. Вместо воал в косите ѝ имаше елегантен гребен със скъпоценни камъни. Букетът ѝ бе от големи бели орхидеи. Екзотичното цвете се показваше и от бутониерата на младоженеца.

След като си споделиха " да " младоженците дадоха дребен коктейл, където съгласно съветската традиция пиха водка и в наличието на посетители нарязаха празнична многостепенна торта. Булката държеше кученцето си в ръка.

Голямото празненство е планувано за 1 октомври. То се чака да носи същински имперски искра. Тогава съпрузите ще се венчаят в Исаакиевския храм в Санкт Петербург.

Годежът на великия херцог Георгий Романов с шефа на Руския императорски фонд Ребека Бетарини бе разгласен през януари тази година. Тогава великият херцог подари на обичаната си златен пръстен с гранатов кабошон и два диаманта. Бижуто е подарък от майката на Георгий, с цел да го съобщи на булката.

Георгий и Ребека се познават повече от 10 години, само че първоначално ги свързват чисто служебни връзки. За да могат да се оженят Ребека одобри православието. Кръщението ѝ се състоя през 2020 година в катедралата „ Петър и Павел “. От този миг Ребека е кръстена Виктория Романова. През същата година тя бе ръкоположена от майката на Георгий, Мария Владимировна, в дама от от императорския медал на светата великомъченица Анастасия Шаблона.

За Ребека не се знаем доста. Владее четири езика, изявявала се е като публицист, публикувайки книги под псевдонима на Джорджина Перош. От 2019 година тя живее в Москва с обичания си.

Самият Георгий Романов е наследник на пруския принц Франц Вилхелм от Хоенцолерн и Мария Владимировна Романова. Бащата на Мария Владимировна е братовчед на император Николай II. Георгий получава образованието си в Оксфордския университет. Прекарва по-голямата част от живота си в Европа.

Бил е консултант на генералния шеф на компанията „ Норилски никел “ Владимир Потанин, а в този момент е началник на благотворителния хранителен фонд „ Рус “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР