Как са стигнали до там? Гигантски надуваеми патици се завръщат в пристанището на Белфаст в Мейн за трета година

...
В това, което се превърна в неочаквана годишна традиция за
Коментари Харесай

В това, което се превърна в неочаквана годишна традиция за крайбрежен град в Мейн, гигантски надуваеми патици отново плуват в пристанището на Белфаст и за трета поредна година мистерията как са се озовали там все още не е разгадана.

Масивните жълти патици се появиха за първи път през лятото на 2021 г., когато една-единствена жълта патица с надпис „радост“ се появи над пристанището за няколко седмици, според Скот Смит, оперативен мениджър на Търговската камара на Белфаст.

Дебютът на патицата привлече вниманието на удивените местни жители и посетители и дори привлече национално внимание, каза Смит пред CNN.

„Беше страхотно просто да имаме нещо забавно, очарователно и просто, което наистина носи много радостни чувства и положителна енергия“, каза той.

Миналия октомври оригиналната патица беше заменена от още по-голяма версия с думите „по-голяма радост“, изписани отпред, показват снимки от Търговската камара на Белфаст.

Тази година едно надуваемо семейство от трима души влезе в пристанището, тъй като към играчките от предходните години се присъедини най-голямата патица досега, наречена „най-голямата радост“.

„Не знаем кой ги притежава, не знаем откъде идват или колко дълго ще бъдат тук“, каза Смит.

Гигантска надуваема патица плува в пристанището на Белфаст в Белфаст, Мейн, на 26 октомври 2022 г. Гигантска надуваема патица плува в пристанището на Белфаст в Белфаст, Мейн, на 26 октомври 2022 г. С любезното съдействие на Търговската камара на Белфаст

Появата на трите патици в понеделник разтърси социалните медии на камарата, според Смит.

„Имахме хора, които ни маркираха, „патиците се върнаха, патиците се върнаха“, каза той.

В Белфаст, град с около 6000 жители, изненадващата поява на патиците през последните три години придоби популярност.

„Ще видите малки гумени патета из целия град; ще ги намерите (ги) на рафтовете в местните магазини или ще ги видите върху бензинова помпа“, каза Смит. „Сега те просто се появяват навсякъде.“

Мама и малко полярно мече Майка и малко полярно мече Kt Miller/Polar Bears International

Дори хора от други държави са във възторг от огромните плаващи обекти. Жена от Небраска наскоро се обади в офиса на камарата, за да провери дали патиците все още плават, според Смит.

„Тя искаше да се увери, че все още са тук, защото тази седмица пътуваше с кола от Небраска само за да дойде в Белфаст“, ​​каза той.

Камарата също се присъедини към манията по патиците, като включи снимка на патицата „по-голяма радост“ от 2022 г. на корицата на годишния си справочник.

„Книгата ни изхвърча от рафта тази година“, каза Смит.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР